Associació - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

PROMOCIÓ GRATUÏTA “SINTONITZA-SOM DEL MATEIX EQUIP”

Promoció

Enhorabona estàs a un pas de ser ASSOCIAT !

Aquesta promoció és exclusiva per aquells professionals de l’esport que estiguin inscrits en el ROPEC i que siguin alumnes o alumni d’alguna de les entitats en conveni amb el COPLEFC.

Demana a l’entitat a la que pertanys el codi promocional per poder gaudir d’aquesta promoció.

Si estàs treballant i encara no estàs inscrit en el ROPEC recorda que per poder exercir la professió aquest tràmit és obligatori per llei i que podria comportar sancions importants.

Aquesta promoció et donarà dret a una anualitat gratuïta des de la data d’alta com a associat amb els següents serveis i avantatges:

  1. Pertanyença com a ASSOCIAT al COPLEFC
  2. Assegurança de Responsabilitat Civil Professional de 2.000.000 € en cas de negligència professional
  3. Assessorament tècnic bàsic per resoldre els teu dubtes professionals (no inclou assessorament jurídic, laboral ni fiscal)
  4. Accés il.limitat al portal de Borsa de Treball
  5. Informació i notícies del sector
  6. Accés als cursos i conferències del COPLEFC Aula
  7. Descomptes i avantatges COPLEFC

ROPEC

El registre al ROPEC és obligatòri en compliment de l’Article 8 de la Llei 3/2008, de 23 d'abril, de l'exercici de les professions de l'esport a Catalunya. DOGC 5123-02.05.08)

“Article 8. Inscripció en el Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya i col·legiació professional

Poden exercir les professions de l'esport regulades per aquesta llei les persones que, a més de complir els requisits generals que s'hi estableixen, estiguin inscrites en el Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (...).”

I que el fet de no estar registrat al ROPEC i/o exercir les professions regulades per aquesta llei sense la titulació exigida podrà significar una infracció tipificada per l’article 74.d de la Llei de l’Esport, sens perjudici de les responsabilitats penals que hi escaiguin d’acord amb la legislació vigent (article 13è).

El COPLEFC, amb l’ànim de donar cobertura i reunir a tots els professionals de l’esport sota la mateixa infraestructura, va crear la figura de l’associat establert en els nostres estatuts.

“Les persones que exerceixin algunes de les professions de l'esport regulades per la Llei catalana 3/2008, de 23 d'abril, de l'exercici de les professions de l'esport, que estiguin inscrites en el Registre oficial de professionals de l'esport de Catalunya, i que no estiguin subjectes a col·legiació, tenen dret d'ésser admesos al COPLEFC com a associades. (Article 25)”

*La sol.licitud d'alta restarà sempre condicionada a la confirmació del número d'inscripció del ROPEC amb l'Escola Catalana de l'Esport-Consell Català de l'Esport

Informació protecció dades

COPLEFC és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Criteris de conservació de les dades

Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Fi del tractament

Per la tramitació i manteniment de la gestió administrativa de la col·legiació i associació.

Comunicació de les dades

No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal

Les dades dels col·legiats que ostentin títol universitari podran ser cedides al Ministeri d’Educació i a les facultats CAFiE i als centres de l’INEF de Catalunya per tal d’acreditar que, efectivament, aquest títol ha estat expedit. Llevat d’ això, no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Les dades dels associats que ostentin un registre al ROPEC podran ser cedides al ROPEC per tal d’acreditar que, efectivament, aquest certificat ha estat expedit.

Drets que assisteixen a l'Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació i supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

COPLEFC Provença, 500 - BARCELONA 08025 (BARCELONA) Email: coplefc@coplefc.cat o des de l’apartat de “El meu perfil” a la intranet.

Per realitzar el tractament de dades descrit, el Responsable del tractament necessita el seu consentiment explícit o el del seu representant legal. L'interessat consent el tractament de les seves dades en els termes exposats: