Logo COPLEFC INTRANET

Agenda

Curs sobre els drets dels infants

22/04/2024, 10:00h a 11:00h - On line - Escola d'Administració Pública de Catalunya

Educació Catalunya

Presentació

El curs sobre els drets dels infants és una formació en línia d'autoaprenentatge que està estructurat en cinc unitats de contingut amb activitats diverses i ajudarà a assolir els objectius d'aprenentatge marcats en cada una de les unitats didàctiques que el formen.
Essent un curs en línia, es podrà accedir a l'hora del dia i des del lloc que sigui més còmode. A la guia de l'alumnat s'hi explica el funcionament general del curs, les seves característiques, la metodologia, l'estructura i el sistema d'avaluació. També s'hi facilita informació sobre l'Aula Virtual.
Recomanem llegir amb atenció l'estudi de les unitats didàctiques del curs abans d'iniciar-lo i esperem que sigui d'utilitat.

Objectius

Incorporar la perspectiva dels drets de la infància i l'adolescència de manera integral, tant en la pràctica professional com en el dia a dia del personal de les administracions públiques.
Conèixer la Convenció sobre els Drets de l'Infant amb la finalitat d'interioritzar-la i aplicar-la a l'exercici professional.
Deconstruir mites que hi ha al voltant dels drets humans per tal de comprendre millor determinades realitats i propiciar una major implicació dels professionals en la promoció dels drets dels infants.
Donar compliment a l'article 42 de la Convenció sobre els Drets de l'Infant.

 

Persones destinatàries

Personal dels serveis centrals i territorials dels departaments de la Generalitat de Catalunya i del seu sector públic institucional, sindicatures, universitats públiques, Parlament, personal de les administracions locals.

Més informació: aquí

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.