Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Un nou Esmorzar de Gestió a Lleida

L'ACGEP i el COPLEFC coorganitzen aquestes trobades per tractar de qüestions professionals d'actualitat

Quina és la idoneïtat de regular les ràtios entre persones dirigents i monitores i participants en les activitats fisicoesportives, especialment aquelles en què participen menors de 18 anys? Aquesta és la qüestió que es posarà a debat al proper Esmorzar de Gestió que es durà a terme a Lleida, el proper 22 de febrer, al Sícoris Club, amb l'aportació com a ponent de Jordi Seguí Urbaneja (col. 53132), professor del Departament de Gestió de l'INEFC de Lleida i membre del Grup de Recerca GISEAFE. Com en altres ocasions, s'encarregarà de la presentació i moderació de l'acte, el nostre company Joan Solans Blasco (col. 58616), que és el delegat de l'ACGEP a Lleida i alhora coordinador de la Delegació del COPLEFC.

El tema plantejat desperta interès entre les persones i entitats organitzadores d'activitats fisicoesportives, especialment quan hi participen menors d'edat. Val a dir que el buit normatiu en la majoria d'activitats fisicoesportives en el context estrictament fisicoesportiu, valgui la redundància, contrasta amb la regulació específica d'algunes activitats fisicoesportives emmarcades en l'àmbit del lleure, fet que origina en molts casos dubtes sobre quantes persones encarregades o monitores cal disposar en funció del nombre de participants inscrits. 

Davant aquesta realitat i mancança detectada, l'ACGEP i el COPLEFC van proposar a Jordi Seguí de fer una interpretació de la normativa existent i així poder debatre amb les persones assistents quin són els pros i contres de regular aquestes ràtios a les activitats.

Sens dubte, pot ser una estona interessant i constructiva al voltant d'una controvèrsia que preocupa, i molt, les persones gestores d'activitats fisicoesportives amb un segment de població menor de 18 anys.

Fitxa de l'Esmorzar:

-Dia: 22/02/2023
-Hora: De les 10.00 h a les 12.00 h.
-Lloc: Sícoris Club de Lleida.
-Tema: Regular ràtios en activitats fisicoesportives? Pros i contres.
-Ponent: Jordi Seguí (professor INEFC Departament de Gestió Esportiva / Grup de recerca GISEAFE).
-Inscripcions i informació: lleida@acgep.cat
-Preu: 6?euros (es paga al moment i inclou esmorzar).
Cartell-EsmorzarGestió22.02.2023.jpg (245 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.