Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Primer Esmorzar de Gestió Esportiva 2023 a Lleida

La Delegació del COPLEFC coorganitza amb l'ACGEP els Esmorzars i comença l'any amb el Segell de Qualitat

Els Esmorzars de Gestió Esportiva són trobades que permeten reunir professionals de la gestió esportiva de les terres de Lleida amb la voluntat de crear xarxa i generar futures sinergies entre assistents. El format és una xerrada impartida per un/a ponent de referència sobre el tema escollit, seguida d'un petit refrigeri i una estona per compartir impressions, experiències... Es duen a terme en un espai emblemàtic de la ciutat de Lleida com és el Sícoris Club.

El tema triat per al primer Esmorzar de l'any és el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català. Un projecte impulsat des del COPLEFC que pretén la millora del sistema esportiu català afegint més valor a la gestió dels agents que en formen part, així com esdevenir un referent de qualitat per a la ciutadania. Així mateix, es promou el Moviment Q Sport, un moviment pel canvi basat en un compromís per la millora de la qualitat professional, ja se sigui empresa o professional per compte propi.

En aquest Esmorzar de Gestió Esportiva s'exposaran les característiques, els requeriments,el procés d'adhesió, així com quins aspectes de valor suposa per a l'organització o el professional. La ponència serà a càrrec d'Òscar Garcia Figueras (col. 7781), responsable de desenvolupament del Segell de Qualitat COPLEFC, i s'encarregarà de la moderació el delegat de l'ACGEP i coordinador del COPLEFC a Lleida, Joan Solans Blasco (col. 58616).

L'acte està adreçat a qui gestioni instal·lacions esportives, ocupi regidories municipals o càrrecs tècnics, així com directius d'entitats esportives i de centres educatius, i és obert igualment a estudiants de CAFiE i de cicles formatius d'esports, i qualsevol persona interessada.

Fitxa de l'Esmorzar

  • Dia: 26/01/2023
  • Hora: De les 10:00 h a les 12:00 h.
  • Lloc: Sícoris Club de Lleida.
  • Tema: El Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català
  • Ponent: Òscar Garcia (COPLEFC)
  • Inscripcions i informació: lleida@acgep.cat
  • Preu: 6 euros, pagament al moment (inclou esmorzar)
EsmorzarGestióEsportiva-Lleida-ACGEP-01.jpg (225 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.