Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Oposicions: presentació dels processos

23/01/2023

Educació Catalunya

El COPLEFC ofereix una sessió per conèixer les característiques d'aquestes noves convocatòries

El proper dimarts, 24 de gener, el COPLEFC ha organitzat una sessió informativa per explicar les bases de les resolucions EDU/4037/2022 i EDU/4103/2022 que es refereixen a l'accés al cos docent del Departament d'Educació. El Col·legi, conscient de la importància i el significat que tenen per a un important conjunt de les i els col·legiats, va proposar a dos companys experts en la matèria, com són Albert Ramírez Sunyer (col. 4528), inspector d'Educació, i el Dr. Carles González Arévalo (col. 10241), professor a l'INEFC de Barcelona, i que ja han col·laborat en altres en edicions d'oposicions prèvies, una exposició de les normes que regiran les convocatòries actuals, així com aquelles consideracions que és bo de tenir en compte en un procés selectiu d'aquesta mena.

Per donar-hi el màxim de ressò possible aquesta presentació s'ha organitzat tant en modalitat presencial com també telemàtica (a través de la plataforma Zoom) i, a més a més, estarà posteriorment disponible com a Trobada Digital del COPLEFC Aula per als membres del Col·legi (col·legiats i associats) a partir del 28 de gener d'enguany.

Per obtenir el màxim rendiment d'aquesta sessió, es proposa a les persones que hi estiguin interessades, l'assistència amb una lectura prèvia de les convocatòries, ja que s'ha establert un torn de preguntes que permetrà resoldre els dubtes que es vulguin plantejar. Així, la sessió s'iniciarà a les 18.00 h i se n'ha previst una durada de dues hores i mitja, a fi d'aclarir tots aquells aspectes que es consultin als ponents.

L'acte és de caràcter gratuït per a col·legiats i per a associats, així com també alumnes de l'INEFC (centre on es durà a terme la sessió), amb inscripció prèvia, fins al mateix dia 24 de gener a les 13.00 h.

D'altra banda, cal recordar que el COPLEFC té obert un Curs d'orientació per a les oposicions del Departament d'Educació. Més informació: enllaç.

Inscripció a la sessió

Col·legiats i associats al COPLEFC: aquí.

Alumnes de l'INEFC: aquí.
SessioInformativa-Oposicions2023.jpg (120 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.