gestio-i-economia-esport-3 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Reprendre el negoci demà, nou seminari web

El professor d'EADA i company col·legiat Ferran Núñez plantejarà la situació postconfinament

Ara que se senten propostes i calendaris sobre desconfinament, la represa de l'activitat i la consideració del que ens trobarem i el que caldrà fer per tornar a la “normalitat” o a una “nova normalitat”, resulta imprescindible analitzar i entendre, diagnosticar i decidir, i per últim, fer que les coses passin.

Demà, 30 d'abril, a les 16.00 hores, el COPLEFC obrirà una nou seminari web (SW) per donar veu al nostre company Ferran Núñez (col. 9018), professor de l'escola de negocis EADA, i CEO i soci fundador de la consultoria Beonchange. L'SW s'ha organitzat des de la voluntat de donar resposta a coneixement i alhora a buscar perspectives i possibilitats, ja que la COVID-19 marcarà un abans i un després en la immensa majoria dels ordres socials, també econòmics, i s'imposarà encara més un món VICA (o VUCA en anglès), és a dir: Volàtil, Incert, Complex i Ambigu.

Per això, davant la incertesa, des del Col·legi hem buscat l'expertesa per entendre l'impacte de la pandèmia, i quins poden ser els escenaris i les claus per reprendre els negocis del sector de l'activitat física i de l'esport.

Inscripcions aquí.
COPLEFC-Claves-para-reemprender-V2.jpg (182 KB)