gestio-i-economia-esport-3 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Nova edició de Networking al BizBarcelona

La Intercol·legial, que també agrupa el COPLEFC, hi organitza un espai de Networking professional

El proper dia 9 de novembre, entre les 10 i les 14 hores, els professionals que vulguin podran disposar d'una agenda personalitzada d'entrevistes amb empreses interessades en la seva candidatura, ja sigui presencial o telemàtica. Per fer-ho possible, la Intercol·legial de Col·legis Professionals ofereix, en el marc de l'esdeveniment BizBarcelona un punt de contacte que vol casar ofertes i demandes. Com a àmbits previstos, figuren els sectors de ciències de la informació i la comunicació, economia i empresa, educació, enginyeria i arquitectura tècnica, jurídic, salut, serveis, i social, amb ensenyament i humanitats. Els interessats s'han d'inscriure aquí. I tota la informació actualitzada es troba aquí. I es poden conèixer tots els detalls de BizBarcelona, en aquest enllaç.

Un any més, en el marc de l'esdeveniment que organitza Barcelona Activa, la Intercol·legial participa amb un estand propi al BizBarcelona, que és un punt de trobada entre empreses, startups, pimes, així com autònoms i emprenedors, amb la voluntat de facilitar-ne no solament la visibilització, sinó també la possibilitat de contactar i impulsar negocis. Sens dubte, pot resultar un lloc idoni en què es connecten durant dos dies, del 9 a l'11 de novembre, a Fira de Barcelona (recinte de Montjuïc), personalitats, institucions i les organitzacions més influents de l'ecosistema emprenedor i del teixit empresarial de la ciutat. Així mateix, permet trobar eines i recursos, a més d'aprendre de figures referents, i d'incrementar la xarxa de contactes. Com diu un dels lemes, el Bizbarcelona és un "territori d'inspiració i de solucions".

I sobre la Intercol·legial

Existent des del 2011, la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya representa més de 100 corporacions professionals de Catalunya, entre les quals el COPLEFC des del 2012, i aplega un col·lectiu de més de 200.000 col·legiats i col·legiades de tots els sectors professionals.

Entre les seves funcions hi ha la creació d'espais de trobada, gràcies a les quals es proposen accions formatives. Aquesta són les properes accions formatives:

 • 8 de novembre, a les 10 h
  "Discapacitat: normativa, aspectes laborals i tributaris" - streaming
  Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya. Més informació
 • 10 de novembre, a les 16 h
  "Potencia el teu talent comercial en el nou entorn digital"
  Col·legi d'Agents Comercials de Barcelona. Inscripció gratuïta
   
 • 11 de novembre, a les 10 h
  "Les modalitats de jubilació, mesures de prejubilació i pensions" - streaming
  Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya. Més informació
   
 • 14 de desembre, a les 10h
  "Com actuar davant la Inspecció de treball. Procediment, infraccions i sancions" - streaming
  Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya. Més informació

Networking-BizBarcelona21.jpg (42 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.