gestio-i-economia-esport-3 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Lleida, centre de la col·laboració COPLEFC-ACGEP

Els Esmorzars de Gestió Esportiva i la Jornada de Dret Esportiu han centrat la col·laboració des de la Delegació de Lleida

Demà mateix, 14 de març, es durà a terme una nova sessió, la tercera d'aquest 2019, dels Esmorzars de Gestió Esportiva. La Delegació de Lleida del COPLEFC dona cobertura, assisteix i fa difusió d'aquestes trobades que tracten de temes d'actualitat vinculats amb la gestió. L'acte de demà, dijous, està centrat en la importància del líder als equips, mitjançant la ponència de Javier Gómez Ramos, gerent de la consultora empresarial i esportiva ASSER, i coach en intel·ligència emocional i mànager d'esportistes, titulada “No hi ha líder sense equip, ni equip sense líder”. Aquestes sessions, amb un temps clarament delimitat, de 9.30 a 11.00 h, se celebren al Club Sícoris i opten pel petit format i una gran proximitat entre els assistents, que poden acabar de debatre sobre el tema proposat amb un cafè i esmorzar.

Esmorzar-01-gener-2019.jpg (107 KB)Durant aquest 2019, al gener la ponència era presentada per Juanma Murua, especialista en polítiques esportives i de foment de l'activitat física, sobre “Espais d'oportunitat per a l'esport: espai públic i digital”, mentre que el mes de febrer va ser Laureà Fanega, cap del Servei d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Llobregat, qui va parlar sobre “Gestió d'equips en organitzacions esportives”.

D'altra banda, la Jornada de Dret Esportiu, enguany en la sisena edició, va comptar amb la presència de Pere Manuel, president del Col·legi, en l'obertura de la Jornada, que va incloure com a conferència inicial “Un nou marc jurídic per a l'esport”, a càrrec del Dr. Alberto Palomar, director de la revista Aranzadi de Derecho del Deporte. Altres ponències van tractar sobre el nou marc jurídic de l'esport professional, la situació actual de l'esport femení i la previsió de regulació a la futura Llei de l'esport espanyola; i així mateix amb una taula rodona per donar la paraula als assistents.

Properament

Durant el mes de març, Ocusport, Fira de l'Ocupaibilitat de l'Estudiant, serà el motiu d'una col·laboració de la Delegació, en aquest amb l'INEFC Lleida. El Col·legi tindrà estand en aquesta trobada que inclou xerrades, tallers sobre recursos per a l'ocupabilitat i els moments de caça de talents (talent hunting), mitjançant entrevistes entre alumnes i ocupadors, siguin privats o públics.