gestio-i-economia-esport-3 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Fòrum Inversor: promovem l'emprenedoria

El COPLEFC col·labora en el Fòrum d'inversió per a startups de l'esport, organitzat pel CEC

Economistes BAN, la xarxa de business angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), i la Comissió d'Economia i Finances de l'Esport del CEC, organitzen la 50a edició del seu Fòrum Inversor. Cal recordar que els denominats àngels inversors (en anglès business angels) són persones físiques o jurídiques (empreses) que inverteixen capital de risc en una iniciativa empresarial, en la qual participen com a accionistes i assessors. Aquests inversors avaluen les propostes de negocis i busquen oportunitats econòmiques, una solució que els emprenedors, mancats habitualment de capital inicial suficient, necessiten de manera imperiosa. Per això el COPLEFC col·labora ara amb el Col·legi d'Economistes de Catalunya, mitjançant la Comissió d'Economia i Finances de l'Esport, perquè no hi ha dubte que l'esport és un àmbit emergent, i també per promoure el talent del nostre col·lectiu, com a expert en la matèria i amb capacitat propositiva empresarial i de negoci. 

En aquesta edició, els organitzadors estan seleccionant startups del sector de l'esport, e-sports, esdeveniments esportius, marques esportives, nutrició esportiva i solucions pel món de l'esport, entre d'altres, que presentin projectes al Fòrum Inversor, que reunirà inversors especialitzats del sector, que poden facilitar el finançament necessari per tirar endavant els projectes.

Economistes BAN està operatiu des de fa una dècada, durant la qual va organitzant periòdicament aquests fòrums en què vincula talent i visió empresarial amb capital de finançament.

Si tens interès a participar-hi, s'ha d'enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat adjuntant l'informe previ per a inversors i des del CEC ja es posaran en contacte amb la persona proposant.

Termini d'inscripció fins al 15 de juny de 2022.

Tota la informació sobre els fòrums inversors d'Economistes BAN: enllaç.
ForumEsport-Startups-ColEconomistes.png (444 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.