gestio-i-economia-esport-3 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Empresa, perquè puguis millorar

Donar-se d'alta, fins al 31 de gener, permet gaudir d'un any gratuït de la nova proposta de serveis

El COPLEFC vol impulsar el creixement i la competitivitat dels projectes empresarials de les persones autònomes del Col·legi, per això posa a la seva disposició un conjunt d'eines i recursos humans i tecnològics concebuts especialment per resoldre les necessitats empresarials. Aquesta nova línia de millora compta amb la credibilitat de pertànyer com a soci institucional de la Sectorial d'Esports de PIMEC.

Si ja ets col·legiat/ada o associat/ada i treballes per compte propi, ara podràs gaudir del tractament apropiat de ser empresa. No estàs sol. Amb el COPLEFC tindràs atenció personalitzada, que ofereix un correu exclusiu empresa@coplefc.cat per fer arribar de manera directa els dubtes, les necessitats i les gestions pròpies d'una empresa; gaudiràs de més visibilitat, perquè disposaràs de les nostres eines telemàtiques, que podran sumar-se a les que ja estiguis utilitzant; incorporaràs a la teva companyia la cobertura de la responsabilitat societària (RC), una modalitat aplicable al 100% si tot el personal de l'empresa sou col·legiats o associats; tindràs facilitat en l'accés a ajuts i subvencions,  és a dir, amb informació, assessorament i acompanyament de proximitat en aquelles oportunitats del sector esportiu i empresarial que puguin sorgir.

Aquests són alguns dels avantatges, però no tots. N'hi ha més, com l'ajuda en la transformació digital de l'empresa, perquè si tens un plantejament empresarial del 2019... han passat massa coses com per no adaptar-lo. Les empreses també necessiten un tractament prèmium en assessorament jurídic, fiscal i laboral, que la modalitat COPLEFC Empresa incorpora. Aprofitar els contactes del Col·legi resulta així mateix una bona aportació si vols implementar o reposicionar la teva idea de negoci, perquè t'adreçarà a consultors especialistes en el nostre àmbit. Podràs trobar companys de viatge especialitzats, concretament amb l'agència que col·labora amb el Col·legi  en comunicació i màrqueting. I per a necessitats de formació, t'assabentarem de l'oferta gratuïta existent o subvencionada...

El COPLEFC ha buscat PIMEC, el millor company empresarial possible, i així pot oferir-te el millor servei possible per fer realitat la teva capacitat emprenedora, d'autoocupació o d'energia empresarial en grup. Tot això és COPLEFC Empresa, una oportunitat. I donar-s'hi d'alta fins al 31 de gener de 2022, surt de franc.

Entra al portal, enllaça amb COPLEFC Empresa.
coplefc-Empresa-requisits.png (124 KB)
Requisits per gaudir de COPLEFC Empresa.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.