Logo COPLEFC INTRANET

Sol·licitud del distintiu Q-Sport

Et donem l’enhorabona per fer les coses bé i ser una de les empresa, entitat esportiva, gimnàs, club, centre de fitness i/o professional per sumar-te a aquest procés per obtenir el distintiu Q-Sport. 


Per tal de formalitzar aquesta sol·licitud necessitem que emplenís el següent formulari i acceptis les condicions contractuals vinculades al respecte.

COPLEFC, com a responsable del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva sol·licitud del distintiu Q-Sport. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

Següent
Declaració responsable pel compliment del marc legal exigible
  • Titulacions establertes per exercir les diferents professions de l’esport a Catalunya (compliment article 3,4, 5 i 6 de la Llei 3/2008)
  • Inscripció al ROPEC o col·legiació al COPLEFC de tots els professionals segons s’escaigui (compliment article 8 de la Llei 3/2008)
  • Transparència i informació clara als usuaris. La informació i publicitat de forma clara i visible de la llista de professionals que intervenen en els diferents serveis esportius: indicant-ne les funcions, les responsabilitats i  el número de ROPEC/COPLEFC, segons el cas (compliment de l’article 9 lletra h) de la Llei 3/2008 “ Identificar-se davant els destinataris dels serveis com a professionals titulats.”). 
  • Assegurança de responsabilitat civil (RC) i d’accidents per a la cobertura en cas de negligències i/o accidents (compliment article 11 de la Llei 3/2008 i la Disposició addicional Segona i Tercera del Decret 58/2010)
  • Compliment de la normativa laboral exigible. Alta a la Seguretat Social de tot l’equip professional. Ús correcte del compromís de voluntariat esportiu
*El COPLEF Catalunya es reserva el dret a comprobar i verificar el compliment dels requisits establerts a l’obtenció del disintiu Q-Sport. En cas de d’incompliment o falsedat documental en alguna de les dades, no es podrà obtenir el distintiu Q-Sport. El COPLEF de Catalunya es reserva el dret a iniciar les accions legals que consideri oportunes.
Anterior Següent
Anterior Següent

EQUIP PROFESSIONAL

Director esportiu. Més informació de les titulacions, aquí
Coordinador/a/Responsable àrea
Monitora o monitor esportiu, entrenadora o entrenador esportiu...
Socorristes
Anterior Següent
*L’empresa/entitat serà la responsable de demanar autorització expressa als seus treballadors i col·laboradors per fer públiques aquestes dades.
Anterior Enviar

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.