esport-i-rendiment-1 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Futbol de rendiment nacional i internacional

El COPLEFC Aula acollirà el company Jordi Abella, experimentat en futbol nacional i internacional

El futbol és un esport àmpliament practicat arreu del món i una parcel·la en la qual participen molts professionals, començant pels mateixos jugadors, però també amb tota una constel·lació d'experts que vetllen pels resultats més òptims dels protagonistes d'aquest esport encarregats de fer entrar la pilota a la porteria contrària. Des d'aquesta concepció i amb un ampli coneixement de la realitat futbolística en nivells professionals i geogràficament tan distants com són Tarragona, el Vallès i Girona al nostre país, però també la d'Anglaterra i fa un parell de temporades a Geòrgia, Jordi Abella Redondo (col. 9752), posarà la figura de l'EFE dedicat al rendiment o també més coneguda com a preparador físic, en tot aquest entorn competitiu. 

Així, el 14 de febrer, a les 13 h, el COPLEFC Aula versarà sobre "Els rols dels graduats en CAFiE a diferents clubs europeus de futbol". Concretament, la trobada digital permetrà acostar-se al rol del preparador físic a contextos i països diferents, facilitarà als participants un coneixement directe del que és l'activitat diària d'un fitness coach en un club professional, així com ajudarà a la comparació dels microcicles d'alta densitat competitiva. Uns objectius que així mateix permetran contrastar les diverses situacions específiques  amb la realitat de casa nostra, aspectes que han de permetre posar en valor el que fem aquí.

Al currículum de Jordi Abella cal destacar la seva activitat com a preparador físic als clubs catalans de la Pobla de Mafumet, Nàstic de Tarragona, Girona FC i el Centre d'Esports Sabadell, mentre que en l'àmbit internacional, el Dinamo de Tbilisi i també  ha estat al Watford FC de la Premier League anglesa, on va aconseguir-hi l'ascens la temporada passada.

Una vegada més, aquesta trobada digital, a través de la plataforma Zoom, és de caràcter gratuït, però cal inscripció prèvia (aquí).
02-Futbol-Abella.jpg (192 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.