esport-i-rendiment-1 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Cesc Escolà a Operación Triunfo

El company del COPLEFC, col·legiat 62560, serà el responsable de l'educació física d'OT

Tot el que envolta el programa Operación Triunfo que organitza Gestmusic té una gran audiència i ressò. I ara que és a punt de començar-ne l'edició 2020, s'ha donat a conèixer el claustre de "professors", entre els quals hi ha el company Cesc Escolà (col. 62560), com a encarregat de l'educació física dels concursants. Sens dubte, aquest fet permetrà donar a conèixer la nostra figura professional d'educadors físics i la posarà en valor entre la tota la multitud de seguidors, siguin joves o no tan joves, que s'interessen per aquest programa televisiu d'èxit.

Des del COPLEFC es considera que aquest nomenament és una notícia molt positiva, pel que significa de valoració des de la mateixa empresa Gestmusic del perfil professional necessari per dur a terme la tasca encomanada. Cal dir que darrerament el COPLEFC ja hi estava en contacte i que va facilitar la cerca del professional que finalment ha ocupat la plaça de responsable d'educació física al Claustre 2020 d'OT, mitjançant la Borsa de Treball col·legial existent.

Un altre aspecte igualment positiu és la capacitat d'altaveu que constitueix del nostre col·lectiu professional i el prestigi que atorga a l'activitat física en benefici d'un estil de vida saludable de la ciutadania, com un element que no s'ha de descuidar.

Cesc Escolà, entre el fitnes i la formació de futurs associats

Com han publicat els mitjans, després de la roda de premsa de presentació de la nova edició, Cesc Escolà, que va néixer fa 27 anys a Barcelona, a més de sentir-se manresà, és graduat en CAFiE i té el Màster en Formació del Professorat. Professionalment ha treballat com a entrenador de fitnes i també com a professor del grau superior de condicionament físic als Jesuïtes de Sarrià. I així es va presentar Cesc Escolà davant l'audiència.

Per seguir OT

La nova edició d'Operación Triunfo començarà aquest proper diumenge, 12 de gener, a les deu del vespre per Televisió Espanyola. Tota la informació d'Operación Triunfo, aquí.

OT-Tots.jpg (335 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.