educacio-5 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Pere Manuel, al debat sobre "La nova Llei de l'esport i l'activitat física de Catalunya"

El debat serà moderat pel reconegut economista José M. Gay de Liébana

El proper dia 3 de febrer el Col·legi d'Economistes de Catalunya, mitjançant la Comissió d'Economia i Finances de l'Esport que presideix el reconegut professor José M. Gay de Liébana, ha organitzat la taula de debat "La nova Llei de l'esport i l'activitat física de Catalunya", en la qual participaran com a ponents: Gerard Figueras, secretari general de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat; David Escudé, regidors d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona; Gerard Esteva, president de la UFEC; Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya; Toni Brocal, president de l'Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitness i el mateix Pere Manuel, com a president del COPLEFC. Val a dir que els tres darrers són membres de la Plataforma ESPORT SOM TOTS.

Després de la presentació de la Plataforma ESPORT SOM TOTS, que va tenir lloc el dia 22 de gener passat, aquest debat suposa una gran oportunitat per confrontar la diversitat de punts vista i de plantejaments sobre una qüestió de consens com és la necessitat d'una nova Llei de l'esport i l'activitat física de Catalunya.

L'acte, que tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya (plaça de Gal·la Placídia, 32), també es podrà seguir des de les diverses seus del Col·legi al territori, per a la qual cosa cal fer la inscripció corresponent:

-Girona (carrer de Joan Maragall, 44-46, entl. 3a)

-Lleida (carrer Pere de Cabrera, 16, 1r G)

-Tarragona (Rambla Nova, 58-60, 5è A)

Per fer inscripció al debat, cliqueu aqui

Per conèixer tots els detalls de la Plataforma ESPORT SOM TOTS, visiteu el seu web: enllaç.
Col·legiEconomistes.png (106 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.