educacio-5 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Col·laboració amb la Fundació GAEM

El DEFC és la primera iniciativa conjunta, amb la campanya "Yo doy mis pasos"

El COPLEFC ha arribat a un acord amb la Fundació Grup d'Afectats d'Esclerosi Múltiple (GAEM) per a la signatura d'un conveni marc amb la finalitat de promoure sinergies entre el Col·legi i la Fundació, en benefici dels seus usuaris. Com a resultat d'aquesta voluntat compartida, el Dia de l'Educació Física al Carrer d'enguany els participants donaran les seves passes a la campanya del mateix nom de la Fundació GAEM (Yo doy mis pasos).

Amb aquesta iniciativa, el COPLEFC, mitjançant el DEFC, vol posar en valor un altre element de l'Educació Física al món educatiu, com és l'empatia i la solidaritat amb els col·lectius afectats per la malaltia. Així, les passes els participants permetran sumar per al finançament de projectes de recerca biomèdica que ajudin al guariment de l'esclerosi múltiple.

Igualment, el DEFC serà una oportunitat de fer visible la Fundació GAEM, ja que participarà a l'acte de presentació institucional, prevista a la ciutat de Tarragona, on també es durà a terme l'acte central del Dia. El conveni entre les dues parts també preveu d'estudiar altres possibilitats de donin visibilitat al grup d'afectats d'esclerosi múltiple representats per la Fundació GAEM i les seves actuacions.

El DEFC vol mostrar a la ciutadania els continguts i valors de l'actual Educació Física, ja que promou un desenvolupament integral i és integradora, variada, divertida, beneficiosa per al benestar físic, psíquic i social, i suposa una bona base per instaurar hàbits saludables i un estil de vida actiu, a més de promoure l'esforç, l'autosuperació, la cooperació i l'empatia.
FundacioGAEM.jpeg (181 KB)
Cristina Espallargas (Fundació GAEM) i Pere Manuel mostren el seu acord.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.