educacio-5 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Ajuts de Borsa d'Estudis i per Tesis Doctorals

21/02/2024

Educació Catalunya

Com cada any el Col·legi ofereix ajudes a l'excel·lència i a la formació continuada

Ja fa més d'un quart de segle que el Col·legi ofereix ajudes econòmiques als integrants  del col·lectiu que treballen en la seva tesi, és a dir, que fan recerca associada a l'obtenció del nivell acadèmic de doctorat. Sens dubte, és una aposta estratègica del COPLEFC, que promou l'excel·lència individual i col·lectiva, al màxim nivell i amb tot el rigor científic. I alhora és una manera més de situar en pla d'igualtat amb la resta de professionals universitaris les i els companys que s'esforcen perquè les ciències de l'activitat física i de l'esport gaudeixin de la qualitat científica i del prestigi social que corresponen a la nostra tasca.

Així mateix, és una tasca fonamental del tarannà del COPLEFC assumir la promoció de l'actualització de coneixements, esglaó necessari per a la professionalitat ben entesa en l'exercici quotidià. La diversitat de coneixements i la rapidesa de la transmissió d'aquests coneixements que caracteritza el món de la tercera dècada del segle XXI obliga a estar al dia de les innovacions que van apareixent i a refermar aquells coneixements que amplien la mirada professional, per tal que directament o bé indirecta acabin revertint en les persones destinatàries dels serveis professionals que s'ofereixen.

Per tant, si has acabat la teva tesi doctoral, el COPLEFC té oberta una nova convocatòria d'ajuts per tesis doctorals que s'hagin defensat durant el 2023. Els ajuts econòmics són destinats a contribuir a les despeses i taxes administratives associades amb la finalització de la tesi doctoral i amb el tràmit d'obtenció del títol de doctor/a. El termini de presentació acaba el dia 14 de març de 2024. Per a més informació de la convocatòria i les bases, clica aquí. Tot i que no és una llista històrica exhaustiva, pots repassar el reguitzell de doctors i doctores de la darrera dècada. Més d'una setantena de persones doctores, amb multitud de temes interessantíssims.

D'altra banda, si el que has fet és una formació específica d'actualització i/o ampliació de coneixements professionals, pots demanar un ajut corresponent a la formació efectuada durant l'any 2023. El termini de presentació de les sol·licituds també és dia 14 de març de 2024. Consulta tota la informació i les bases aquí.


Per presentar una sol·licitud per Tesi Doctoral.

Per presentar una sol·licitud d'ajut de Borsa d'Estudis.
Ajuts-Tesis+BorsaEstudis24.jpg (145 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.