Logo COPLEFC INTRANET

Xerrada "Córrer amb companyia millora el teu benestar"

02.-COPLEFC.-Aula-Webinars-2021.-Córrer-amb-companyia-millora-el-teu-benestar..jpg (738 KB)

 
Xerrada "Córrer amb companyia millora el teu benestar" 
 
Ponent
Laura Garcia Vila (Col. 13823)
 
Dia i hora: 
Dimarts 28 de setembre 
19.00 a 20.15 h
 

La 8a edició de la Cursa de la Dona de Girona se celebrarà del 30 de setembre al 3 d’octubre en format virtual. Les restriccions de la pandèmia de la COVID-19 no permeten celebrar una cursa multitudinària que segons dades de l’últim any que es va fer de forma presencial, el 2019, va acollir 7.500 persones participants. Tanmateix, i igual que l’any passat, s’anima a totes les nenes, joves i dones a realitzar el recorregut de 5 km de forma lliure.

La cursa està organitzada per Esports Parra conjuntament amb l'Ajuntament de Girona i compta amb el suport del Club Atletisme Girona. Els objectius d’aquesta nova edició continuen essent mantenir l’esperit de l’esdeveniment, tot i la situació actual, i continuar amb la promoció dels hàbits saludables i la promoció de la pràctica de l’activitat física i l’esport entre les dones.

Enguany, el COPLEFC manté la col·laboració amb Cursa de la Dona de Girona amb l’organització de dues xerrades virtuals en el marc d’aquest esdeveniment esportiu per continuar tractant diferents temes relacionats amb córrer i amb la dona.

Les inscripcions són gratuïtes i els temes proposats estan centrats en el benestar emocional i social (compartir la pràctica esportiva amb altres persones) que s’aconsegueix corrent i practicant activitat física.

L’any passat les càpsules realitzades van ser sobre podologia i nutrició, les quals es poden recuperar a canal COPLEFC de YouTube.

 
Inscripcions tancades. 
 

Visualització

Teniu disponible la trobada al canal YouTube del COPLEFC, clica aquí.

 
 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.