Logo COPLEFC INTRANET

Trobada Digital: LA SALUT S'ENTRENA, amb les i els EFE en l'àmbit sociosanitari

COPLEFC.-Trobada-La-Salut-Sentrena.jpg (138 KB)El Col·legi, gràcies a la tecnologia i les trobades digitals, fa un pas més en l’obertura i la voluntat de suma de totes les veus del col·lectiu col·legial expert en l'àmbit de l'activitat física i salut.

Concretament, l'objectiu d'aquesta trobada és donar a conèixer el posicionament del Govern envers la nostra professió, presentar els projectes que el COPLEFC està desenvolupant o en què col·labora i experiències de col·legiats. A més, volem reflexionar o debatre sobre el posicionament de la nostra tasca dins de l'àmbit sanitari..., així com reflexions sobre la situació actual a nivell legislatiu i les possibles estratègies de futur.

La trobada serà conduïda per Maica Rubinat Masot (col. 11593), responsable d'activitat física i salut de la Junta de Govern del COPLEFC i tècnica del Pla Nacional de Promoció de l'Activitat Física de la SGEAF, que també en farà les conclusions finals.

Programa:

  • Explicació sobre la darrera informació mantinguda amb el Ministeri de Salut i la Sentència favorable del TSJ sobre les competències dels EFE en la promoció de la salut. Lidia Brea (col. 11699), responsable de la Comissió de Salut del Consejo COLEF.
  • Estratègia del COPLEFC i campanya LA SALUT S'ENTRENA. Dani Lara (col. 11699), coordinador de la campanya.
 
Experiències reals on l'EFE té un paper en l'àmbit sanitari:
 
  • Sebas Mas Alòs, col 12201. Direcció del "Projecte EUPAP." Hector Carrion Gilabert col 59586 i Irene Cobo de Avilés col 58973 tècnics del programa EUPAP.
  • Anna Puig Ribera. col. 8989. Coordinadora del Grup de Reserca d'Esport i de l'Activitat Física de la UVIC. "Impacte d'un programa d'activitat física en el benestar emocional de la població adulta amb trastorns mentals servers en fase aguda hospitalària."
  • Marc Aguilar Rosell. col. 11854. Educador físic esportiu en l'àmbit endocrinològic i membre grup CPEN de la Clínica Sagrada Família. Expert en Readaptació cardíaca a l'Hospital CIMA de Barcelona.
 
Debat obert (30')
 
¿Hem de ser o no ser professionals sanitaris? ¿Cal ser professionals sanitaris per ser considerats essencials? ¿Tot recau en un tema d'avantatges fiscals? ¿És una qüestió de reconeixement davant de la societat?...  Què en penseu vosaltres?
Participaran:
  • Xavier Peirau Terés, col. 5712. Llicenciat en EF i Especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport.
  • Jorge Culleré, advocat dels serveis jurídics del COPLEFC
 

Dia i hora: divendres 2 de juliol, a les 11.00 h (durada 90 min)

Idioma: Català (una ponència serà en castellà)

Inscripció col·legiats, TANCADA

Si no recordes la contrasenya la pots recueprar de manera automàtica, clica aquí.

Visualització

Teniu disponible la trobada al canal YouTube del COPLEFC, clica aquí.

 

Organitza:

COPLEFC Logo new baseline-03.png (493 KB)

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.