Logo COPLEFC INTRANET

Preparació Física i entrenament esportiu en les fases de la desescalada de la COVID-19

  Preparació-Física-i-entrenament-esportiu-en-les-fases-de-la-desescalada-de-la-COVID-19.jpg (251 KB)

 

  • Informar de les mesures d'higene i protecció de les diferents fases per la reactivació dels serveis professionals de preparació física i entrenament esportiu en esportistes federats/des i professionals. Qui i què es pot fer fer en cada fase.
  • Compartir eines, recursos, consells i bones pràctiques per la preparació física i l'entrenament esportiu en esportistes federats/des i professionals aplicables en la desescalada.
  • Resoldre dubtes entre els professionals.

 

Dirigit a: preparadors/res físics/ques i entrenadors/res esportius/ves d'esportistes federats/des i professionals.

 

Ponents

Jordi Abella Redondo, col. 9752. Preparador Físic Professional a equips de futbol. Entrenador personal. Docent a Euses URV i a Cicles Formatius

Oscar Escalante Anton, col. 56698. Màster MAFIS. Preparador Físic del CAR Sant Cugat. Entrenador equip via olímpica del C.G. Esplugues Les Moreres. Professor col·laborador en el Màster RETAN.

Manuel Lapuente Sagarra, col. 5845. Investigador a les universitats UEM, URL Blanquerna, EUSES Girona, UCAM, Màster RETAN. Àrea d'anàlisis de la RFEA. Consultoria de rendiment Smart Performance. Preparador Físic d'equips i jugadors.

Marc Roset Roca, col. 57976. Tècnic del COPLEFC. Màster Sport Management i Màster Gestió Econòmica d’Entitats Esportives. Entrenador de Bàsquet.

Coral Vila Torrents, col. 7858. Professora d'Educació Física a Ensenyament Secundari. Entrenadora de l'equip femení de rugbi del GEiEG

 

Dia i hora:  Dijous 4 de juny de 2020 de 12.00 a 13.15 h. Hora Barcelona

Idioma: Català

Inscripció tancada

Podeu visionar aquesta trobada al nostre canal YouTube, clica aquí.

Organitza:

COPLEFC Logo new baseline-03.png (493 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.