Logo COPLEFC INTRANET

Oportunitats, perills i rendiment en Videojocs i e_Sports.

post.jpg (200 KB)
 En aquesta conferència descobrirem el que s'entén per l'ecosistema dels videojocs i concretament els eSports de la mà del Miguel Ángel Betancor, i com els Educadors Físics Esportius poden trobar una oportunitat per desenvolupar les seves competències professional tant en l'àmbit de la salut com de l'entrenament, a partir de les aportacions del Kevin Vázquez. Finalment, l'Ivan Bonilla ens ajudarà a comprendre les sinergies que es poden establir entre la preparació física i la psicologia per aprofitar tots els beneficis dels eSports evitant els riscos que poden comportar per a la població que els practica.

 

PONENTS

  • Kevin Vázquez del Castillo, col. 64886, Llicenciat en E. F. coordinador d'Esport Talent Canarias.
  • Miguel Ángel Betancor, Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de La Laguna, doctor en Psicopedagogia per la Universitat de Las Palmas de Gran Canària i president de l'Associació Esport Talent Canàries.
  • Ivan Bonilla Gorrindo, col 26485, psicòleg de l'esport i la salut per la UAB, investigador de l'Institut d'Investigació de l'Esport (IRE-UAB) i psicòleg de l'esport a clubs d'esports.

 

MODALITAT

 

PREU DEL CURS

  • GRATUÏT: obert a tothom.

 

ORGANITZA

 COPLEFC new baseline-01.jpg (1.01 MB)

 

 

 

 

COL·LABORA

INEFC-CAT-V2.jpg (634 KB)       sin fondo_logo_normal.png (173 KB)          WhatsApp Image 2022-12-21 at 19.59.17.jpeg (62 KB)

 

 

POLÍTICA DE VENDES I/O DEVOLUCIONS:

En fer la inscripció s’accepta la política d’inscripció i devolució.

Aquesta trobada està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles: 3 i 4

 ODS 3.jpg (78 KB)ODS 4.jpg (87 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.