Logo COPLEFC INTRANET

Novetats Acredita’t

COPLEFC. Aula trobada digital acreditat 1920x1080.jpg (837 KB)

Novetats Acredita’t

El COPLEFC ha organitzat aquesta trobada arran de la posada en marxa del nou servei d'acreditació de competències professionals del Departament d'Empresa i Treball conjuntament amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquesta trobada vol informar les i els professionals del sector dels canvis, així com aclarir dubtes i promoure el compliment de la Llei 3/2008, de l'exercici de les professions de l'esport a Catalunya, tot potenciant la regularització i la promoció per registrar-se al ROPEC de totes aquelles persones que al dia d'avui encara no han inciat el procés.

 

Ponent

Toni Brocal Rodergas. Diplomat en Marqueting i Direcció Comercial per l'EUNCET. Soci fundador de l'European Sports and Health Institute. Membre de la Junta d'ADECAFF, patronal catalana del Fitness. Membre de l'executiva de PIMEC Esports.

 

Participació

Gemma Vilaró Mendiola. Llicenciada en Periodisme. Directora de l'Escola Catalana de l'Esport. Responsable del Registre Oficial de Professionals de l’Esport (ROPEC). Cap de l'Àrea de Formació de l'Escola Catalana de l'Esport.

 

Dia i hora: dijous, 17 de març, a les 13.00 h

Idioma: català

Cost: gratuït i obert a tothom

Inscripció: TANCAT

Visualització: Canal YouTube COPLEFC

 

Aquesta trobada està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles: ODS 3 i 4

 ODS 3.jpg (78 KB)ODS 4.jpg (87 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.