Logo COPLEFC INTRANET

L'activitat física com a eina per millorar la salut i l'estat d'ànim dels pacients de la Unitat de Salut Mental de l'Hospital Universitari de Vic.

L´activitat física com a eina per millorar la salut i estat d´ànim.jpg (882 KB)

L'activitat física com a eina per millorar la salut i l'estat d'ànim dels pacients de la Unitat de Salut Mental de l'Hospital Universitari de Vic.
 
A l´octubre de 2021, la unitat de salut mental de l´Hospital Universitari de Vic va integrar un programa d´activitat física com a servei per millorar l´estat d´ànim dels pacients amb trastorns mentals severs que ingressen en la unitat. El protocol d´actuació en activitat física va ser dissenyat conjuntament per CAFIEs i professionals sanitaris de la mateixa unitat de salut mental. En aquesta ponència es descriuran les característiques del programa d´activitat física i és presentaran alguns resultats preliminars.
 
Ponents:
Dra. Anna Puig Ribera, col 8.989. Doctora en Exercici i Ciències de la Salut per la University of Bristol (Anglaterra), docent del grau de CAFE i investigadora de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
Mariona Caro Crous, col 66.980, Graduada en Ciències de l´Activitat Física i l´Esport per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
 
Dia i hora: Dimecres, 9 de febrer, a les 13.00 h.
 

Idioma: Català

Cost: Gratuït i obert a tothom

Inscripció, TANCADA

Visualització al canal YouTube, clica aquí

 

 Col·laboració:
 
uvic.png (6 KB)
 

Aquesta trobada està aliniada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles: 3 i 4

 ODS 3.jpg (78 KB)ODS 4.jpg (87 KB)

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.