Logo COPLEFC INTRANET

Educar en la cultura de la Pau. Resolució de conflictes

 04.CoplefcAula-educar-en-la-cultura-de-la-pau.jpg (1.17 MB)

 Educar en la cultura de la pau. Resolució de conflictes

  

Alguna vegada t’has trobat sense saber què fer quan dos alumnes s’enfronten, com reaccionar quan un grup et qüestiona, fins on permetre les bromes pesades, o com abordar els conflictes a classe? T’és difícil aconseguir crear un bon ambient en un grup difícil? Si això t’ha passat, aquesta xerrada t'interessa. 


Parlarem de com abordar el conflicte i cuidar les relacions en les classes d'educació física i les activitats esportives, de com fer esport competitiu en un ambient pacífic i respectuós. Et presentarem la piràmide per a la convivència pacífica i potenciadora de les persones, una proposta concreta que t'orientarà i apoderarà per fer que la teva classe sigui un entorn d'aprenentatge de cultura de pau a través de l'esport.


Ponents

Andres Barrientos Triay, col. 11.273. Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, entrenador d'hoquei i coach esportiu, mestre d'E. Expert a educar en i per al conflicte des de l'esport. Treballa com a formador, coordinador i educador en programes d'esport social amb infància i adolescència a Catalunya ia diversos països de Llatinoamèrica.

Marina Caireta Sampere. Màster en Educació Ambiental. Postgraduada en Cultura de Pau per la UAB, en Expressió, Comunicació i Llenguatges a la Pràctica Educativa i en Treball Corporal Integrativa per la UB. Formada a Gestalt. Premi Evens d'Educació per a la Pau 2011. Autora de "L'Educació per a la pau i la convivència en el marc escolar. Una mirada des de la formació de professorat » i coautora de” Jocs de Pau. Caixa d'eines per educar per a una cultura de pau », i de “Discrepància benvinguda! Guia pedagògica per al diàleg controvertit a l'aula”, entre d'altres materials pedagògics.
 

Dia i hora: Dimecres, 2 de març, a les 16.00 h

Idioma: Català

Cost: Gratuït i obert a tothom

Inscripció: TANCADA

Visualització:  al Canal YouTube del COPLEFC

 

Aquesta trobada està aliniada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles: 3 i 4

 ODS 3.jpg (78 KB)ODS 4.jpg (87 KB)

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.