COPLEFC event - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

COPLEFC event

TROBADA DE PROFESSORS DE CICLES FORMATIUS

El COPLEFC convoca una Trobada de Professors de Cicles Formatius de la família de les Activitats Físiques i Esportives, amb dues finalitats:

  • Informar de la figura de l'associat i lliurar eines de divulgació per ser prescriptors de la figura de l'associat entre els alumnes dels Cicles Formatius.
  • Debatre sobre les necessitats i inquietuds dels professors dels Cicles Formatius de la família de les Activitats Físiques i Esportives. Informar de la importància de ser un col·lectiu agrupat i unit sota el paraigua que ofereix ser part d'un col·legi professional.

 COPLEFC-TROBADAPROFESSORS-CARTEL.jpg (542 KB)

La jornada, de caràcter informatiu per al professorat, s’inclou en el marc de la campanya Sintonitza recentment impulsada des del COPLEFC. L’objectiu és oferir als professors de cicles formatius la possibilitat de ser prescriptors davant la importància de la figura professional de l’associat i en el procés d'associació al COPLEFC. Així mateix, es presentaran els principals avantatges que ofereix el Col·legi als associats, com és l'assegurança de responsabilitat civil, l’àmplia Borsa de Treball i l'accés a una variada formació continuada, juntament amb programes d'emprenedoria i assessorament professional, entre els principals beneficis. Igualment, es remarcarà la importància de ser un col·lectiu unit a l'entorn d'un col·legi professional.

Durant la jornada també es recolliran les inquietuds i necessitats dels docents a través d’un debat obert que permeti conèixer la realitat que es viu ara mateix als centres de cicles formatius catalans. Amb les aportacions efectuades serà possible generar accions que millorin l'activitat i el servei dels docents als futurs professionals.

A la sortida s'obsequiarà amb un kit  Sintonitza  a tots els assistents, que inclourà les eines de divulgació perquè els alumnes puguin ser els destinataris finals de la informació.

INEFC de Barcelona

Aula Magna 2

Dimecres, 11 de març, de 15.30 a 17.00 h

A càrrec d'Alèxia Pérez (gerent del COPLEFC, col 10.230)

Inscripció oberta, clica aquí.