Logo COPLEFC INTRANET

Col·legiar-se

Informació protecció dades

COPLEFC és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Criteris de conservació de les dades

Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Fi del tractament

Per la tramitació i manteniment de la gestió administrativa de la col·legiació i associació.

Comunicació de les dades

No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal

Les dades dels col·legiats que ostentin títol universitari podran ser cedides al Ministeri d’Educació i a les facultats CAFiE i als centres de l’INEF de Catalunya per tal d’acreditar que, efectivament, aquest títol ha estat expedit. Llevat d’ això, no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Les dades dels associats que ostentin un registre al ROPEC podran ser cedides al ROPEC per tal d’acreditar que, efectivament, aquest certificat ha estat expedit.

Drets que assisteixen a l'Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació i supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

COPLEFC Provença, 500 - BARCELONA 08025 (BARCELONA) Email: coplefc@coplefc.cat o des de l’apartat de “El meu perfil” a la intranet.

Per realitzar el tractament de dades descrit, el Responsable del tractament necessita el seu consentiment explícit o el del seu representant legal. L'interessat consent el tractament de les seves dades en els termes exposats:

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.