Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Taula debat: Competències professionals medi aquàtic


Pels problemes de mobilitat de tothom constatats aquests dies, el Col·legi es veu obligat a anul·lar el debat previst demà al Saló Piscina & Wellness.
 
Tot donant resposta a l'expectativa creada entorn d'aquesta temàtica, el Col·legi buscarà una altra data i ubicació.
 
Disculpeu les molèsties. Esperem que entengueu les circumstàncies que ens han motivat a prendre la decisió.
PISCINA & WELLNES és un binomi indiscutible d'èxit doncs de tots és sabut que el medi aquàtic és l'escenari idoni per realitzar infinit d'activitats, programes i teràpies vinculades a la prevenció, rehabilitació, readaptació i la millora del benestar físic i psíquic de tots els grups de població (nadons, infants, adults, gent gran, diversitat funcional...). Sense dubte és necessari que els professionals que hi intervenen siguin qualificats i disposin de les competències professionals adequades per poder dur a terme aquests programes amb seguretat i protecció. Però en ocasions ens és difícil establir les competències d'uns i altres professionals segons el tipus de programa o activitat que s'hi realitza o bé l'objectiu que es desitja obtenir.
És per això que per primera vegada els principals agents professionals implicats debatran entre ells quines són les competències de cadascun d'aquests professionals. És possible que els professionals de l'esport intervinguin en teràpies aquàtiques amb pacients amb patologies? És possible que hi hagi terrenys comuns en els que hi puguin intervenir de manera multidisciplinar varis professionals? Hi ha establerta alguna reserva d'activitat professional? Quin és el marc legal que regula aquestes activitats? Són activitats vinculades al sector esportiu, sanitari o d'ambdós? Quan s'estaria produint intrusisme professional? Aquesta i altres qüestions intentarem que quedin resoltes en un debat constructiu i enriquidor en el que de ben segur podem extreure'n unes molt bones conclusions.
Taula-debat-salo?-piscina-IG.jpg (214 KB)
 
Moderador: Dr. Mario Lloret, membre de la comissió experts Activitat Física i Salut del COPLEFC

Confirma la teva assistencia a la taula debat, 
aquí

Per poder accedir al recinte. acredita't al Salo Piscina&Wellnes, clica aquí,  amb el següent codi:  DCDB2594 

T'hi esperem!

Dimarts 15 d'octubre
16.00-18.00 h
Hall 1- Congres
Sala Wellnes-Wellnes Experience

Recinte Gran Via
PAVELLONS 1 i 2
Av. Joan Carles I, 64
08908 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
firma_exp_horitzontal.jpg (33 KB)