Logo COPLEFC INTRANET

Agenda

PRO Sportstech 2024 8 i 9 de maig

08/05/2024 - Antiga Fàbrica Estrella Damm - INDESCAT i 2Playbook

Barcelona

Ja pots adquirir la teva entrada pel PRO Sportstech 2024, l'esdeveniment de referència d'esport i tecnologia!

PRO Sportstech torna a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona els propers 8 i 9 de maig! En aquesta tercera edició ho fa per a analitzar els reptes i oportunitats que presenta la irrupció de la Intel·ligència Artificial en la indústria de l'esport.

L'esdeveniment de referència d'esport i tecnologia està impulsat per INDESCAT i 2Playbook, promogut per Barcelona Sports Hub i l'Ajuntament de Barcelona, patrocinat per UAX Rafa Nadal School of Sports, i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través d'ACCIÓ.

En el seu format habitual de ponències, casos pràctics i panells d'experts, PRO Sportstech tornarà a posar l'accent en un àmbit específic de l'esport i que serà clau en el seu futur. Durant les dues jornades, més d'una vintena de professionals, representants d'organitzacions esportives i experts en tecnologia analitzaran les últimes tendències i aplicacions de la Intel·ligència Artificial aplicada a la indústria. A més, s'exploraran casos d'èxit on la IA ja contribueix a millorar l'estratègia i operacions de les organitzacions esportives, així com el seu impacte en la manera de relacionar-se amb clients i aficionats, entre d'altres temes.

PREUS:

Entrada presencial PRO Sportstech 2024
Amb accés a l'esdeveniment presencial, que inclou les ponències, la fira d'start-ups, la BCN Sports Hub Competition i l'Open Innovation Challenge. També dona accés a l'app de l'esdeveniment

  • Entrada general: 108€ (IVA inclòs)
  • Entrada amb 40% de descompte (socis d'INDESCAT)*: 64'80€ (IVA inclòs)
    *Els socis d'INDESCAT disposeu d'un codi de descompte exclusiu. Si encara no el teniu, contacteu-nos a suport@indescat.org abans de comprar l'entrada.

No et perdis l'esdeveniment de referència del sector sportstech a Barcelona!

Més informació

Compra la teva entrada 

BARCELONA SPORTS HUB COMPETITION

Novament, l'esdeveniment acollirà la Barcelona Sports Hub Competition. Es tracta d'un fòrum d'inversió que culminarà amb la presentació dels pitch de 6 start-ups finalistes a inversors i la selecció final d'una start-up en el dia de l'esdeveniment, que rebrà un paquet de beneficis valorat en més de 50.000€

Com en les seves dues edicions anteriors, BCN Sports Hub Competition premiarà als projectes emprenedors relacionats amb l'esport més destacats en àmbits com la salut, la nutrició, el rendiment esportiu o l'entrenament; però també des del prisma de desenvolupament de negoci i maximització d'ingressos valorant solucions aplicables a la gestió d'instal·lacions i smart facilities, l'organització d'esdeveniments esportius, fan engagement, e-Sports o NFTs.

La competició impulsada pel Barcelona Sports Hub ja està en marxa! 

Les start-ups interessades poden registrar la seva participació en el concurs a través d'aquest enllaç fins al pròxim 4 d'abril, moment en què es tancarà el procés de recepció de candidatures i a partir del qual un jurat d'experts del sector decidirà quines són les 12 candidatures semifinalistes. D'aquestes, el sector escollirà, mitjançant votació popular, els sis projectes que tindran l'oportunitat de presentar-se en directe el 8 de maig davant inversors i més de 200 professionals del sector esportiu durant PRO Sportstech 2024.


 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.