Logo COPLEFC INTRANET

Agenda institucional

Presentació de l'estudi: "La paritat entre sexes en l'Esport en edat Escolar de Barcelona"

22/11/2023, 12:30h - Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch - Consell de l'Esport Escolar de Barcelona

Esport i Rendiment AF al Medi Natural i Turisme Gestió i Economia de l'Esport Activitat Física i Salut Educació Barcelona


 
 
Presentació de l'estudi:
"La paritat entre sexes en l'Esport en edat Escolar de Barcelona"
 
 
El Consell de l'Esport Escolar de Barcelona ha realitzat, en el decurs de la temporada esportiva escolar 2022-23, un ampli estudi per descriure, avaluar i proposar plans d'actuació amb la perspectiva de la "Paritat entre sexes en la pràctica esportiva en edat escolar a la ciutat". Aquest estudi, fet sobre el total de la població de la ciutat entre 4 i 18 anys, és un exemple de la vocació de servei del CEEB, la voluntat de consolidar-se no només com una entitat referent en l'organització d'activitat esportiva en edat escolar; també i sobretot, en un agent d'anàlisi, proactiu i transformador al servei de la societat que l'envolta.

Et convidem a l'acte de presentació d'aquest important estudi, el pròxim dia 22/11, a les 12.30 h. al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch.

Comptarem amb la presència del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Sr. David Escudé, el president del CEEB, Sr. Jaume Mora, representants de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i l'apadrinament de l'esportista olímpica Jessica Vall.

Adjuntem fitxa tècnica de l'estudi i preguem confirmació d'assistència a través del següent enllaç:
 
 

Totes les activitats programades estan subjectes a possibles canvis a causa de circumstàncies i limitacions alienes al Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. Preguem que estigueu alerta a través dels nostres canals de comunicació: pàgina web, correu electrònic i xxss.

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.