Logo COPLEFC INTRANET

Agenda institucional

Presentació de la Guia de Sostenibilitat per a Esdeveniments Esportius a l'aire lliure

15/12/2021, 12:00h a 14:00h - INEFC Barcelona - Indescat

AF al Medi Natural i Turisme Gestió i Economia de l'Esport Catalunya

INDESCAT presenta la Guia de Sostenibilitat per a Esdeveniments Esportius a l'aire lliure. 

Una vegada finalitzada la presentació, cap a les 13h, les persones assistents gaudiran d'un petit refrigeri i de networkinentre els professionals de l'àmbit outdoor que hi hagin participat.

La guia ha estat editada per INDESCAT i impulsada en el marc de Towards Green Transition Facility, iniciativa promoguda per la plataforma de col·laboració de clústers europeus (ECCP). Per a la seva elaboració, hem comptat amb el suport de la consultora Ecoetica.

El document, que recull les inquietuds sorgides a la primera sessió del Grup de Treball Outdoor, és una guia de bones pràctiques i de  metodologies necessàries per a implementar i garantir la sostenibilitat quan  s'organitzen esdeveniments esportius a l'aire lliure. Aquesta guia ha de servir per a poder detectar i minimitzar els impactes ambientals negatius associats a l'activitat outdoor.

El contingut de la guia esdevé, al mateix temps, un element de continuïtat del projecte desenvolupat des del clúster i de la mà d'ACCIÓ sobre el valor compartit, i que té en compte el triple impacte ambiental, social i econòmic de totes les accions relacionades amb els esdeveniments esportius.


Més informació i inscripcions: https://www.indescat.org/esdeveniments/presentacio-de-la-guia-de-sostenibilitat-per-a-esdeveniments-esportius-a-laire-lliure/


wwindescat outdoor.png (271 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.