Logo COPLEFC INTRANET

Agenda institucional

Olimpíada Cultural. Un esclat artístic per a Barcelona.

01/01/2023 - Museu Olímpic i de l'Esport JA Samaranch - Fundació Barcelona Olímpica

Esport i Rendiment AF al Medi Natural i Turisme Gestió i Economia de l'Esport Activitat Física i Salut Educació Barcelona Catalunya

Olimpíada Cultural. Un esclat artístic per a Barcelona.
Del 12/07/2022 al 15/01/2023
Sala d'Exposicions Temporals

L'Olimpíada Cultural de Barcelona va consistir en un programa quadriennal d'iniciatives culturals a la ciutat que va culminar en el Festival Olímpic de les Arts el 1992. L'objectiu prioritari de l'Olimpíada Cultural va ser potenciar el patrimoni artístic de Barcelona i convertir-la, durant quatre anys, en un centre cultural de màxima promoció internacional. Els ideals olímpics de pau, diàleg, fraternitat i intercanvi cultural van presidir l'esperit de l'Olimpíada Cultural. Aquest programa, a més d'incloure espectacles culturals, també va donar un impuls a la difusió internacional de Barcelona amb l'objectiu de fomentar el diàleg entre els pobles que van participar en els Jocs Olímpics i Paralímpics de 1992.
Mitjançant aquesta exposició, i amb motiu del 30 aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de 1992, la Fundació Barcelona Olímpica vol retre homenatge a l'Olimpíada Cultural i a totes les persones que van formar-ne part.

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.