Logo COPLEFC INTRANET

Agenda

Crit pels drets humans de les dones

10/01/2024, 19:00h a 19:15h - Online - Intercol·legial

Educació Catalunya
La manifestació virtual organitzada per les dones catalanes amb motiu del 75è anivesari de la Declaració Universal dels Drets Humans

CritVirtual va néixer entre les associacions de dones de Catalunya el setembre del 2021 amb motiu de la restauració del règim talibà a l’Afganistan i va emetre el seu primer Crit Virtual per les dones afganeses el 27 de novembre de 2021 amb motiu del dia internacional contra la violència masclista.

Novament aixequem un segon crit virtual, aquest cop contra la vulneració sistemàtica dels drets humans de les dones arreu del món, i especialment l’apartheid de gènere que continuen vivint les dones de l’Afganistan i les dones iranianes, castigades i empresonades per defensar els seus drets.

Convoquem el SEGON CRITVIRTUAL en forma de manifestació digital d’àmbit mundial, per denunciar aquesta vulneració inacceptable dels drets humans. Suma't als 30 dies d’activisme del Crit pels dret humans de les dones.

Omplim virtualment el passeig de Gràcia de Barcelona… i més enllà! Afegeix-te, i aixequem un clam internacional i contundent que remogui consciències arreu del món. Diem Prou.

Accedeix des d’aquesta pàgina a tota la informació per participar d’aquest moviment, que tindrà el seu acte central el dimecres 10 de gener a les 19h (CET+1.)

Registra’t ARA a títol personal o en representació de la teva entitat i anem omplint el passeig de Gràcia per ser-hi tots i totes el dia 10 gener.

Inscripció individual / Inscricipó entitat

CritVirtual2024-Intercollegial.png (301 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.