Logo COPLEFC INTRANET

Agenda

CONFERÈNCIA "SOMIAR, CRÈIXER I TREBALLAR EN EQUIP" - XESCO ESPAR.

26/10/2022, 18:30h a 19:03h - Pobla de Mafumet - CET

Esport i Rendiment Educació Tarragona

FLYER CONFERÈNCIA.png (377 KB)El Consell Esportiu del Tarragonès organitza una molt interessant i profitosa conferència de la mà i a càrrec del Sr. XESCO ESPAR MOYA, conegut per la seva trajectòria esportiva en el món de l'Handbol, tan com a jugador i com a entrenador. Actualment, és professor d'INEFC llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i amb un Màster en Psicologia de l'Aprenentatge. Alhora, trasllada a la societat un missatge de superació, d'autoexigència, de lideratge i de motivació. Ha estat entrenador d'Handbol durant vint-i-dos anys en el F.C. Barcelona i ha estat guanyador de quatre copes d'Europa i quatre Lligues Asobal, entre d'altres.

La conferència, anomenada "SOMIAR, CRÉIXER I TREBALLAR EN EQUIP" se celebrarà el dimecres 26 d'octubre de 2022 a les 18:30h a l'Auditori Casa Cultural de La Pobla de Mafumet, situat a l'avinguda de la Generalitat, nº20. Hi poden assistir les persones vinculades al món esportiu que ho desitgin. També està dirigida al professorat d'Educació Infantil, Primària i Secundària. S'hi treballarà l'aprenentatge dels fonaments del rendiment personal, esportiu i professional, com també l'aprenentatge en com liderar i treballar en equip.
 Es requereix completar una inscripció prèvia a través de la plataforma del CET, la qual és totalment gratuïta. La data límit d'inscripció és dimarts 25 d'octubre de 2022. Cal tenir present que per poder-hi assistir, serà necessari presentar la confirmació de la inscripció a l'entrada de l'auditori.

Inscripcions a: https://tinyurl.com/humbxa9w

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.