Logo COPLEFC INTRANET

Agenda

#BeActive Awards 2023

#BeActive Awards 2023

La Comissió Europea ha endegat la novena edició de la Setmana Europea de l'Esport (de 23 al 30 de setembre), una iniciativa per promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa. El lema central de la campanya és «#BeActive» ("Sigues actiu"), amb el qual s'anima tothom a estar actiu durant aquella setmana i al llarg de tot l'any, per combatre el sedentarisme.
Els #BeActive Awards són un dels elements centrals de la Setmana Europea de l'Esport, i contribueixen a promoure la iniciativa HealthyLifeStyle4All, l'esport i l'activitat física sostenible i verda.
Els #BeActive Awards 2023 estableixen quatre categories:
#BeActive Education Award (Premi Educació): el seu objectiu és demostrar com l'educació pot encoratjar els infants a ser #BeActive, programant actuacions que incloguin l'esport i l'activitat física fora de l'horari escolar i que construeixin un entorn educatiu actiu.
#BeActive Workplace Award (Premi Lloc de Treball): el seu objectiu és promoure activitats que encoratgin els empleats a crear grups per fer l'activitat física, descansos actius, caminades... per promoure un entorn de treball actiu i saludable.
#BeActive Local Hero Award (Premi Heroi Local): reconeix les persones que han treballat per promoure la participació en l'esport i l'activitat física en la seva comunitat local, encoratjant la gent a ser #BeActive.
#BeActive Across Generation Award (Premi Generacions): reconeix els projectes que promouen l'esport intergeneracional per a la millora de la salut i el benestar, sensibilitzant i facilitant l'accés a les activitats físiques per a totes les edats.
Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.
El termini per presentar propostes finalitza el 25 de maig 2023.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.