Agenda - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Agenda institucional

10è PREMI INTERNACIONAL FUNDACIÓ BARCELONA OLÍMPICA · ART SOBRE PAPER

06/08/2020 - Av. de l'Estadi, 60 (08038 Barcelona) - Fundació Barcelona Olímpica

Esport i Rendiment Catalunya

Premi Internacional d’Art sobre paper Fundació Barcelona Olímpica

Des de l’any 2010 la Fundació Barcelona Olímpica aposta fermament perquè el vincle entre art i esport segueixi més vigent que mai. A través del Premi Internacional d’Art sobre paper Fundació Barcelona Olímpica, la vocació de la Fundació palesa la seva voluntat d’estimular i incentivar la creació artística que té l’esport com a eix central i de seguir explorant les múltiples possibilitats que inspiren el talent latent d’aquest gènere.

La Fundació Barcelona Olímpica, a través del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, convoca la desena edició del Premi Internacional Fundació Barcelona Olímpica · Art sobre paper, a partir d’ara bianual, de temàtica esportiva amb l’objectiu de promoure els vincles entre l’art i l’esport.

El 10è PREMI INTERNACIONAL FUNDACIÓ BARCELONA OLÍMPICA · ART SOBRE PAPER

TERMINIS.

Fase 1 (documentació): 2 d'octubre de 2020.
Fase 2 (presentació de l'obra): 4 de desembre de 2020

REQUERIMENTS DE LES OBRES. La temàtica ha d’estar vinculada a l’esport i/o a l’olimpisme des de qualsevol perspectiva. S’acceptaran obres realitzades en qualsevol tècnica sobre paper, originals i úniques (no susceptibles de ser reproduïdes per mitjans mecànics ni digitals) i no premiades amb anterioritat en cap altre certamen. No podran excedir els 100 cm ni ser inferiors a 50 cm en qualsevol dels seus costats, i el pes màxim admès serà de 7 kg. En el cas que consti de més d’una peça (díptics, tríptics, etc.) es computaran, a efectes de dimensions màximes, el conjunt de totes elles i s’adjuntaran instruccions per al seu muntatge.

Tota la informació, aquí.

Logo-ArtSobrePaper.jpg (72 KB)