af-turisme-medi-natural-2 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

'No miris avall...', premi del Concurs Fotogràfic 2022

El COPLEFC decideix com a guanyadora del Concurs Fotogràfic 2022 la foto d'Anna Balagueró

Ja hi ha fotografia guanyadora del 24è Concurs Fotogràfic del COPLEFC, que en aquesta edició ha correspost a la companya Anna Balagueró Bosc (col. 53899), No miris avall... La decisió és el resultat en primer lloc de la votació entre el col·lectiu col·legial, que enguany va permetre proposar una quinzena de fotografies, a causa de l'empat de fins a cinc imatges, la qual cosa reflecteix la igualtat entre les presentades. Després d'aquesta primera selecció, amb la qual des del Col·legi també es vol promoure la participació de les companyes i els companys col·legiats i així mateix com un exercici més de transparència, el veredicte del jurat, integrat per la Junta, acaba decidint quina és la fotografia guanyadora. Des d'aquí, doncs, felicitats a Anna Balagueró, així com a la resta de participants, que permeten de mantenir viu l'esperit del Concurs, que plasma en imatges els valors i les emocions de la pràctica de l'activitat física i l'esport en qualsevol de les seves manifestacions.

Val a dir que aquest és un objectiu que des de ja fa uns anys es proposa de manera exclusiva al conjunt col·legial, com a participants, perquè precisament es vol donar l'oportunitat des de dins d'expressar quines poden ser algunes d'aquestes vivències.

En la trajectòria del Concurs Fotogràfic, que l'any vinent complirà un quart de segle, es poden contemplar imatges relacionades amb la solidaritat, el rendiment, la inclusió, la interculturalitat, la igualtat de gènere, el medi natural, l'aventura, la infantesa i l'adolescència, l'alegria, la superació... Tot això, com a mínim, és el Concurs Fotogràfic del COPLEFC. Una proposta que només demana una càmera, un moment i una mirada especial de qui fa la fotografia. I qui si sap si l'any vinent, amb motiu dels 25 anys de Concurs Fotogràfic, tu també voldràs dir-hi la teva... Com les primeres paraules d'Anna Balagueró amb la seva imatge: "L'adrenalina està servida quan parlem d'aquest bell racó del Pirineu, l'agulla sud-oest del pic Abadias".

Per donar encara més relleu al Concurs, el lliurament formal del premi, consistent en 400 euros, tal com indiquen les bases, es farà en l'acte de la propera Assemblea General, prevista per al primer trimestre del 2023.

I més fotografies premiades d'edicions anteriors... aquí.
FotoConcursGuanyadora2022-No_miris_avall-AnnaBalaguero.jpg (174 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.