af-turisme-medi-natural-2 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Convocatòria d'eleccions a la Junta del COPLEFC

Després de 4 anys s'han de renovar la Presidència, Vicepresidència, Secretaria, Tresoreria i delegacions territorials

La Junta de Govern del 14 de novembre passat va acordar de convocar noves eleccions a diversos càrrecs de la Junta, a punt de finalitzar el mandat respectiu, que es va iniciar el mes de febrer de 2017, resultat de les darreres eleccions. Tal com estableixen els Estatuts i el Reglament electoral del Col·legi, en aquesta ocasió es renovaran els càrrecs de les persones col·legiades que ocupin la Presidència, Vicepresidència, Secretaria, Tresoreria i les tres delegacions territorials. Unes eleccions que es formulen en modalitat de candidatura conjunta.

Segons el calendari establert, s'hi poden presentar candidatures fins al dia 7 de gener de 2020, a les 14 h, que hauran de presentar un mínim de 60 avals de col·legiats i que quedaran determinades definitivament el 15 de gener; el seu programa electoral serà publicat a la intranet del COPLEFC, perquè el puguin consultar tots els col·legiats.

En aquesta ocasió, la jornada electoral presenta tota una innovació tecnològica en el context col·legial de Catalunya, com és la possibilitat de votar telemàticament, per internet, el 31 de gener, de 10 a 22 h, una opció que s'afegeix a l'opció tradicional de vot a la seu del COPLEFC el 31 mateix dia, en aquest cas de 10 a 18 h.      

El cens de votants està integrat per tots els col·legiats en les modalitats exercent, no exercent i exempts (jubilats o per incapacitat laboral).

Com tota la resta d'informació necessària sobre aquesta jornada electoral està a disposició dels col·legiats en aquest enllaç.

{{galeria}}

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.