af-turisme-medi-natural-2 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Assemblea General 2020

El proper 15 de juliol es farà la reunió de l'Assemblea General, enguany  mitjançant una trobada digital

El confinament arran de la COVID-19 a mitjan mes de març va impossibilitar de dur a terme la reunió anual de l'Assemblea General en la data que estava prevista. Ara, ja en fase de represa de l'activitat a Catalunya, és possible de dur-la a terme, per bé que es farà de manera telemàtica, amb el benentès que en facilitarà el seguiment, tenint en compte també que ja som en època d'estiu. Concretament, el proper dimecres 15 de juliol, a les 16.00 h, tots els col·legiats que ho desitgin podran seguir la presentació que farà la Junta Directiva, encapçalada per Pere Manuel (col. 8750) com a president, de l'activitat més significativa del nostre Col·legi durant l'any 2019. Com és costum en aquesta reunió preceptiva, en què es reten comptes de l'any anterior, a més de fer el repàs del que va ser la vida col·legial el 2019, l'Assemblea tindrà la responsabilitat d'aprovar els comptes presentats d'aquell any, com també el pressupost per a l'actual 2020, entre d'altres qüestions.

I a continuació, enguany en aquesta modalitat telemàtica, es durà a terme la part de reconeixement al col·lectiu professional en les diverses etapes, des de la inicial de futurs professionals mitjançant el reconeixement als millors expedients universitaris, com també a l'excel·lència de recerca que signifiquen tant els treballs finals de grau (TFG) com les tesis doctorals, fins a arribar a les i els companys que sumen el seu quart de segle amb el COPLEFC i també dels que es jubilen. D'altra banda, la professió, retratada en alguna de les seves múltiples vessants, tal com recull el Concurs Fotogràfic, també tindrà el seu espai.

En aquesta ocasió, el final de trobada habitual compartint amb altres professionals els moments viscuts o projectes possibles, haurà de ser un conjunt d'intervencions que donin els contrapunts necessaris i noves idees per fer arribar a la Junta (amb els membres, sí, físicament presents al punt de retransmissió, que serà l'INEFC Barcelona).

Per poder seguir la reunió del màxim òrgan col·legial que constitueix l'Assemblea General, els interessats disposen de tota la informació necessària a la intranet (enllaç), on també hi ha pujada la Memòria 2019, amb totes les dades habituals, d'acord amb els cinc eixos estratègics de funcionament, tal com reflecteix el nostre emblemàtic logotip.

Per últim, cal recordar que atenent a l'excepcionalitat de la reunió telemàtica, per qüestions tècniques enguany es demana la inscripció prèvia a l'acte.
COPLEFC.-Assemblea-2020-Anuncio.jpg (80 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.