Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

WhatApps COPLEFC

El COPLEFC deixa enrere les llistes de distribució i es converteixen en el canal  WhatsApp COPLEFC

El Col·legi, amb voluntat  de desenvolupament i innovació  en la gestió de l'organització, busca els sistemes de comunicació més directes, més ràpids i, en definitiva, més eficients amb el col·lectiu col·legial i d'associats. Per això, si fins ara el WhatsApp del Col·legi funcionava per mitjà de llistes de distribució, que com a aspectiu positiu aportaven elements de connectivitat de proximitat, en el vessant negatiu es veien limitades per una operativa més aviat feixuga i, en conjunt, de poca eficiència; en canvi, des del 20 d'octubre ja disposem del WhatsApp COPLEFC com a veritable canal, amb la qual cosa el Col·legi fa un gran salt en l'eficiència organitzativa i oferirà un tractament idèntic a tot el col·lectiu, perquè la comunicació serà directa i immediata amb tothom alhora.

De totes maneres, el Col·legi està donant un període de transició, fins al 3/11/2023, dia a partir del quals els integrants de les llistes de distribució, és a dir, tot el conjunt de les i els col·legiats que en feien ús, deixaran de rebre'n missatges. I per tant, és important renovar la comunicació amb el COPLEFC donant-se d'alta al nou canal WhatsApp COPLEFC.

Els usuaris de WhatsApp ja saben que aquest pas és senzill i a més a més s'alinea amb un dels objectius del COPLEFC, que en aquest cas és facilitar la tramitació personal i autònoma de cada col·legiat o associat en la relació amb el Col·legi.

Dona't d'alta al canal WhatsApp COPLEFC: aquí.
Canal-WhatsAppCOPLEFC-01.jpg (151 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.