Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Vida activa

"Vida activa", lema del programa del Col·legi a una xarxa de centres de fitnes de Catalunya

A partir del 2016, el COPLEFC du a terme una campanya divulgativa de la seva missió, visió i valors en una trentena de centres de fitnes. Acompanyats en aquest propòsit de l'empresa Mayoretty, experta en màrqueting espectacular, el Col·legi s'acosta als usuaris d'alguns serveis que imparteixen els professionals del nostre col·lectiu.

Els missatges que es difonen volen reflectir la realitat dels cinc àmbits que engloba el COPLEFC: Esport i rendiment, Activitat física i salut, Educació, Activitat física i turisme al medi natural, i Gestió i economia de l'esport. En síntesi, els continguts que es reprodueixen transmeten a la ciutadania consells i coneixements per seguir una "Vida activa".

La concepció d'aquesta activitat continuada en el temps consisteix en una sèrie de vídeos que els usuaris dels centres poden veure mentre estan fent la seva activitat física a les instal·lacions del centre de fitnes corresponent, amb la qual cosa la informació que es vol traslladar arriba d'una manera molt directa. Es tracta de missatges basats en aspectes tècnics, però també s'han començat a incorporar continguts de caràcter informatiu, com ara el DEFC

D'altra banda, la campanya serveix per donar a conèixer d'una manera molt directa i explícita el COPLEFC, presentat com el Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya i, així mateix, la presència als centres de fitnes va acompanyada d'un missatge molt important: "Exigeix professionals qualificats", una necessitat per una activitat física i esportiva de qualitat i amb garanties.

Fins ara ja s'han difós a prop d'una quarantena de vídeos que tenen un circuit de reproducció cada mitja hora en el conjunt de 144 pantalles disponibles, a fi de poder acumular el màxim d'espectadors possibles, en una població d'abonats de centres de fitnes que supera els 150.000, de 32 centres distribuïts bàsicament a Barcelona i la seva província.