Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Vacances d'estiu 2022

05/08/2022

El COPLEFC tanca per vacances entre els dies 15 i 21 d'agost

Durant la setmana del 15 al 21 d'agost de 2022, el COPLEFC restarà tancat. De totes maneres, cal recordar que al web col·legial es descriu el protocol d'actuació en un cas d'exercici de la professió que afecti la responsabilitat civil. Així, Si durant l'actuació professional es produeix un dany a tercers, per culpa pròpia o negligència, o fins i tot perquè se'ns atribueix una culpabilitat que en realitat no existeix i com a conseqüència d'aquesta circumstància ens veiem implicats en una situació de reclamació, tot seguit s'indica el protocol que cal seguir.

Bones vacances a tothom, tot aplicant mesures de precaució sanitària, i amb activitat física i esport!

Protocol d'actuació adaptat durant les vacances

1. La persona està col·legiada en la modalitat EXERCENT o associada en la modalitat ACTIU haurà de comunicar per correu electrònic i/o trucada el fet al COPLEFC, tot facilitant les dades personals, així com una primera breu explicació dels fets i les de la persona que hagi estat objecte del dany a:

Tel. 660 976 771

2. El COPLEFC notificarà el fet a la companyia d'assegurances, que obrirà expedient dels fets i també notificarà el cas als Serveis Jurídics del Col·legi, per al cas que es necessités un assessorament immediat.
COPLEFC new baseline-02.jpg (91 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.