Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Tarragona forma professionals

El COPLEFC col·labora amb el Consell Esportiu del Tarragonès, que ofereix un curs de monitors esportius

Tal com recull l'agenda del Col·legi, el proper dia 14 d'octubre, i fins al 16 de desembre, el Consell Esportiu del Tarragonès, amb l'autorització de l'Escola Catalana de l'Esport (ECE) convoca un nou curs de monitor/a d'activitats de dinamització en l'àmbit poliesportiu, amb els seus quatre blocs preceptius. Els alumnes que superin la formació es podran inscriure al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC).

La Delegació del COPLEFC a Tarragona té un conveni de col·laboració amb el Consell Esportiu del Tarragonès, a fi de crear sinergies en els diversos àmbits que involucra l'activitat física i esportiva, ja sigui formació, organització d'actes o promoció d'estils de vida saludables, entre d'altres. tot col·laborant amb la participació, la difusió.

En concret, aquest curs de 250 hores, amb els seus blocs respectius, es durà a terme a la ciutat de Tarragona i la Canonja. Una formació que és previst de repetir a final del mes de desembre al gener de 2020, entre les localitats de Torredembarra, Roda de Berà, la Riera de Gaià, Altafulla i Creixell.

Des del COPLEFC s'insisteix en la necessitat que els professionals que treballin al sector disposin sempre de formació oficial, per al qual cosa resulta una bona notícia que la formació estigui descentralitzada, a fi que arribi a més territoris del país.


Tota la informació sobre el curs, a Consell Esportiu del Tarragonès, c/Zamenhoff, 5. Tarragona

www.cetarragones.cat – 977 249 484 – info@cetarragones.cat

I tota la informació del COPLEFC a Tarragona, al web del COPLEFC: Delegació de Tarragona.

(19-10-01)MonitorActDinamitzacioPoliesportiu-oct-des2019-03.jpg (280 KB)