Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Suma't al COPLEFC activa Catalunya

El Col·legi demana a  la població que eviti la inactivitat i el sedentarisme, però que ho faci acompanyada dels professionals qualificats

–Atenció, atenció! Aquests dies trobaràs molts continguts que et proposen que facis exercici físic a casa.
–Fes-ho, però primer assegura't que són creats o recomanats per un professional de l'activitat física i de l'esport amb titulació reglada.
–No assumeixis riscos innecessaris. Pot ser contraproduent per a la teva salut.
–La campanya COPLEFC activa Catalunya és una iniciativa solidària impulsada pel Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya.
–Hi trobaràs continguts per a infants, joves, adults, gent gran o família generats o recomanats pels nostres col·legiats i associats.
–Evita el sedentarisme i lluita contra la inactivitat, però fes-ho amb garanties.
–Activa't amb professionals de l'activitat física i de l'esport qualificats.
–Suma't al  COPLEFC activa Catalunya.
–Amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física de Catalunya.


Aquest és el text del vídeo divulgatiu de la campanya solidària #COPLEFCActivaCatalunya que posa l'accent en la ciutadania facilitant que es mantingui activa malgrat la situació de confinament a què tothom ens veiem obligats.

Precisament davant l'allau de propostes de tota mena que circulen per les xarxes socials, el Col·legi considera necessari que la població eviti la inactivitat física i el sedentarisme, però que ho faci acompanyada dels professionals titulats. Per això, vol esdevenir el canal que reculli totes aquelles pràctiques i propostes d'aquest ampli col·lectiu professional que s'està bolcant per mitigar les seqüeles del sedentarisme a causa de la pandèmia pot provocar.

Els col·legiats i associats del COPLEFC podran donar-se d'alta a la campanya mitjançant aquest enllaç, indicar el tipus d'activitat que estan publicant a les seves xarxes socials i el grup de població a qui va adreçada. D'aquesta manera, també es vol donar suport a la tasca professional del nostre col·lectiu que malauradament s'ha vist afectat de manera directa per la situació general.

La ciutadania podrà trobar al web www.coplefcactivacatalunya.cat l'activitat que més s'adapti a les seus interessos amb garanties de seguretat i qualitat professional, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física.

El web també recollirà altres referències d'iniciatives en les quals el Col·legi està col·laborant activament, com és el cas de la campanya que s'està duent a terme a nivell estatal amb el Consejo Colef #YoMeMuevoenCasa, amb un espai específic de recursos per als docents de l'Educació Física; la campanya del Canal Salut "Tens 15 minuts per a tu?", amb una sèrie de tres vídeos amb recomanacions per fer exercici físic a casa; la col·laboració del COPLEFC en el webapp Epidemixs de referència internacional al costat d'altres col·legis professionals i d'institucions sanitàries de gran reputació, així com també donant suport a la campanya  Gent activa des de casa! que impulsa la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física.

Entre tots, professionals i ciutadans, també farem durant aquests dies una Catalunya activa. Suma-t'hi!

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.