Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Setmana Europea de l'Esport 2019

El COPLEFC anima els col·legiats i associats a practicar el #BeActive

La Setmana Europea de l'Esport es durà a terme del 23 al 30 de setembre a tot el conjunt de la Unió Europea, com a resultat de l'impuls de la Comissió Europea. Enguany arriba a la cinquena edició i, com en totes les precedents, la finalitat és promoure l'activitat física i l'esport com a forma de vida saludable.
SetmanaEuropeaEsport-5.jpg (10 KB)  La manera de participar-hi és mitjançant l'organització d'esdeveniments i activitats. La setmana està pensada per a tots i totes, independentment de l'edat, l'experiència o la condició física i està concebuda per reunir les persones, les entitats públiques, el moviment esportiu, les organitzacions de la societat civil i el sector privat.

Des dels vostres vincles professionals amb entitats podeu proposar activitats (esportives, trobades, tallers, seminaris, exposicions, reptes, etc.) del dia 21 al 30 de setembre.

Si decidiu d'organitzar alguna activitat, caldrà que seguir els passos indicats des de la Plataforma de registre.

Les xarxes socials també són un espai per crear consciència favorable a l'activitat física i l'esport com a model de vida sadulable. Podeu fer-vos una fotografia o pujar un vídeo a les vostres xarxes #BeActive. També podeu plantejar-vos reptes actius amb una colla d'amics! No ho dubteu, tota l'activitat que tingueu prevista, serà europeament activa, si voleu.
SetmanaEuropeaEsport-8.png (554 KB)