Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Segona Assemblea 2022

07/12/2022

Catalunya

Es convoca l'Assemblea per acarar el 2023 amb el vistiplau del col·lectiu col·legial

Per primera vegada en la història del Col·legi la Junta de Govern ha acordat enguany convocar una segona Assemblea General Ordinària, que se celebrarà el dijous 22 de desembre, en format telemàtic per la plataforma Zoom, especialment per donar a conèixer i debatre els projectes i els objectius del 2023, així com la presentació i aprovació, si l'Assemblea ho considera escaient, del pressupost 2023, juntament amb les quotes col·legials. 

La Junta vol, d'aquesta manera, poder començar el nou any amb una sèrie de decisions fermes en aspectes tan rellevants com són l'import de les quotes, amb la qual cosa s'estalvien comunicacions amb caràcter retroactiu i desconeixements inoportuns, així com també iniciar el 2023 amb capacitat d'una execució del pressupost amb tota la disponibilitat des del primer moment. Igualment, es tracta de facilitar tota la informació necessària al col·lectiu col·legial del que han de ser les línies de treball del Col·legi durant el 2023, i evidentment, facilitar el debat que els assistents considerin en els diversos punts de l'ordre del dia. 

La decisió de la convocatòria, que es va prendre en la reunió de la Junta del dia 1 de desembre, és una nova oportunitat amb la finalitat de facilitar la participació del col·lectiu, a més de ser un exercici de puntualitat informativa i màxima transparència en la gestió de les decisions. En aquest mateix sentit, s'ha tramès a les i els col·legiats un butlletí electrònic específic per donar a conèixer aquesta reunió.

Així doncs, la reunió telemàtica tindrà lloc el dijous 22 de desembre de 2022, a les 17.30 h en primera convocatòria, i a les 18.00 h en segona convocatòria, que serà previsiblement l'efectiva, amb l'ordre del dia següent:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de l'Assemblea General Ordinària 2022.
2. Presentació d'objectius i projectes per al 2023. 
3. Presentació i aprovació, si escau, del pressupost per a l'any 2023 i de les quotes col·legials 2023. 
4. Torn obert de paraules.

Per assistir a l'Assemblea, cal confirmació prèvia en aquest enllaç.

Tota la documentació està disponible en aquest enllaç.
Segona-2-Assemblea2022.jpg (146 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.