Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Preparant les oposicions al cos docent

26/09/2019

Educació Barcelona

El COPLEFC està organitzant una nova edició del curs de preparació a les oposicions

Com és ben sabut, unes oposicions no es poden preparar sense antelació, sense previsió, sense estudi i sense pràctica. Per això el COPLEFC, després de l'exitós curs que el 2018 va oferir al conjunt de col·legiats, ara torna a proposar-ne un que pugui interessar a tots els candidats a presentar-se a un proper concurs oposició d'accés al cos docent del Departament d'Educació, malgrat que formalment encara no s'ha convocat.

Així doncs, el proper dia 9 d'octubre, a les 6 de la tarda, es farà una sessió informativa, prèvia al Curs de preparació per a les oposicions. Es tracta d'una sessió gratuïta i oberta a  tots els col·legiats que ja ha superat les expectatives, per la qual cosa, de l'espai inicialment previst, s'ha hagut de traslladar a un de més ampli, concretament a la Sala d'Actes de l'INEFC Centre de Barcelona (avinguda de l'Estadi, 17).

En aquesta sessió, a la qual cal inscriure's, els assistents podran conèixer les característiques generals del que serà la propera convocatòria per incorporar-se a l'ensenyament públic, així com el funcionament del nou Curs proposat pel COPLEFC, juntament amb l'experiència viscuda per col·legiats que van superar el procés i quines van ser per a ells les claus de l'èxit.

En previsió que no tots els interessats hi puguin assistir, la sessió s'enregistrarà i es podrà visionar posteriorment des de l'espai reservat als col·legiats al web col·legial del COPLEFC.

COPLEFC.-Curso-oposicions-2020-NouLloc.jpg (131 KB)


Podeu visionar la xerrada de presentació de les oposcions realitzada el 9 d'octubre a l'INEFC de Barcelona al YouTube del COPLEFC, clica aquí.

xerradaopos.jpg (32 KB)