Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Premis Auriga Fvscvs a Tarragona

13/10/2021

Educació Tarragona

La Delegació del COPLEFC va participar un any més en el lliurament dels Premis

La Pobla de Mafumet va acollir el matí del dia 5 d'octubre la gala dels Premis Avriga Fvscvs que entrega anualment el Consell Esportiu del Tarragonès (CET). Amb 13 anys de vida, s'han convertit en referència central de l'esport a la comarca. L'esdeveniment, "tot i l'obligat parèntesi provocat de la pandèmia, ens permet any rere any oferir un reconeixement públic al treball i a la promoció de l'esport en esport escolar i al foment de l'esport a la comarca", en paraules d'Estefania Serrano  Agudo (col. 53171), presidenta del CET, tasca que té el suport del COPLEFC a través del conveni de col·laboració existent entre les dues entitats.

L'acte, que va suposar el primer de caràcter públic organitzat pel CET des de l'esclat de la pandèmia, va incloure les respectives distincions Fvscvs dels municipis que formen part la comarca del Tarragonès, és a dir: el Morell, els Pallaresos, Perafort i Puigdelfí, la Pobla de Mafumet, Tarragona, Altafulla, el Catllar, Creixell, la Riera de Gaià i Torredembarra.

En la vessant més acadèmica, es van lliurar els guardons pels treballs de recerca de la Beca d'Estudiants, tant del 2020 com del 2021, i així mateix la Beca del Treball d'Investigació 2021, que va correspondre a Biel Enric Arilla Ràfols, per Implementació i validació d'un electromiògraf superficial low-cost mitjançant components de software i hardware lliure i que va ser entregat pels nostres companys Miguel Escalona Expósito (col. 9116) i el delegat a Tarragona, Sergio Lou Mercadé (col. 10844).

La sessió matinal va incorporar també una actuació d'il·lusionisme, com a element més lúdic, abans del darrer bloc dels Premis, corresponents a 12 categories convocades: 1) Associació esportiva, club, federació, institució, empresa, escola o associació de mares i pares; 2) Persona destacada per la seva trajectòria; 3) Entitat, esdeveniment o persona; 4) Promoció de valors; 5) Esportista, persona vinculada al món esportiu o equip veterà; 6)  Millor programa, esdeveniment o activitat esportiva; 7) Premi MEDIAFRAME a mitjà de comunicació, periodista o espai informatiu; i sempre amb destinataris en edat escolar: 8) Premi WALA a un equip masculí; 9) Premi EVERAMA a un equip femení; 10) Premi ASISA a un esportista masculí; 11) Premi SALTING a una esportista femenina, i, finalment 12) Premi Fvscvs especial del Consell Esportiu del Tarragonès (per llegir els guardonat, aquí)

La significació de la iniciativa queda reflectida en la nodrida presència institucional, amb l'alcalde de la Pobla de Mafumet i la presidenta del CET com a amfitrions, i representants de la SGEAF i de la Diputació de Tarragona, així com els presidents del Consell Comarcal del Tarragonès i el de la UCEC. La cita va congregar unes dues-centes persones, expressió de la pluralitat i transversalitat de la vitalitat de l'esport a la demarcació, a la qual des del COPLEFC també es vol contribuir, sempre insistint en la necessitat del màxim de respecte als professionals que presten servei a la ciutadania, a fi d'assolir al més aviat possible la plena normalització i reactivació de l'activitat física i de l'esport al Tarragonès.

Tota la informació sobre Auriga Fvscus, aquí.

Diverses imatges de l'acte: 1) Logotip dels Premis i Beca; 2) Estefania Serrano  Agudo (col. 53171), presidenta del CET; 3) Panoràmica de la instal·lació; 4)  Sergio Lou i Miguel Escalona amb el guardonat, Biel Enric Arilla; 5) S. Lou, E. Serrano i M. Escalona, col·legiats  presents a l'acte.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.