Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Podologia, complementarietat amb les CAFiE

La UManresa · UVic-UCC està estudiant la possibilitat d'oferir un Grau en Podologia en modalitat semipresencial

L'activitat física i l'esport comporta el coneixement de les capacitats motrius i del cos en general. Per aprofundir en un àmbit determinant com és el peu (o els peus) i les seves malalties, la podologia pot ser una branca d'estudi interessant per al col·lectiu dedicat professionalment a les ciències de l'activitat física i de l'esport; aquest és el plantejament almenys que es proposa conèixer la consultora UTransGlobal, encarregada d'estudiar el nivell d'interès entre el nostre col·lectiu de llicenciats o graduats i associats que puguin veure en aquesta disciplina la possibilitat de créixer professionalment i multiplicar els seus serveis. Amb aquesta finalitat s'ha elaborat una enquesta que podeu emplenar des d'aquí. El COPLEFC hi col·labora a fi de facilitar als interessats una tasca de formació complementària que els pot afegir valor professional.

Actualment qualsevol persona interessada en la podologia pot optar a formar-se en un dels dos centres que constitueixen l'oferta universitària al país, és a dir: la Universitat de Barcelona (Escola Universitària d'Infermeria, a l'Hospitalet de Llobregat), a Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (Facultat de Ciències de la Salut de Manresa). Es tracta d'un estudis de 4 anys, amb una càrrega lectiva de 240 ECTS.

La novetat que s'està estudiant d'implantar en aquest Grau és el caràcter semipresencial, a diferència dels estudis actuals, en què tota la formació s'ha de fer amb assistència física a les aules en tot moment. La potencialitat de les TIC en l'activitat formativa és una tendència que de mica en mica va guanyant acceptació.

Si tens interès en aquest Grau, EMPLENA L'ENQUESTA.

Podologia-UManresa-UVic-UCC.png (8 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.