Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Pla Estratègic 2024-2027

El Col·legi afavoreix la participació i vol conèixer l'opinió del col·lectiu per projectar-la al Pla Estratègic

Després dels plans estratègics precedents, ara correspon aprovar i aplicar el corresponent als anys 2024-2027, amb què el Col·legi es podrà marcar un full de ruta per assolir la missió, la visió i els valors corporatius, tal com queden recollits al web col·legial (enllaç). Uns principis rectors que no solament es volen imposar des de la corporació, sinó que es volen compartir i encomanar a tot el col·lectiu amb vista a un futur professional col·lectiu millor, d'acord amb la interpretació més acurada de les demandes socials actuals i amb una prospecció de l'esdevenidor immediat.

Per això s'ha traslladat per mitjà d'un butlletí electrònic una enquesta que es presenta amb tres elements que han de facilitar-ne una resposta majoritària, tal com s'espera des de la Junta. L'enquesta, acordada amb Beonchage, l'empresa que ofereix el servei de consultoria al Col·legi, és ràpida, perquè es contesta en menys de tres minuts; és específica, perquè permet centrar-se al àmbit professional, i és valuosa, en tant que ajudarà a conèixer d'una manera més directa i amb el màxim de veus reals, els reptes que s'hi plantegen.

Amb les aportacions que es rebin, serà possible enfocar d'una manera més directa i clara  quins són els aspectes als quals cal enfocar-se i, al capdavall, decidir on cal posar els recursos econòmics, tècnics i  humans de la manera més efectiva i eficient. Després d'aquesta primera fase exclusivament telemàtica, a través de la resposta de l'enquesta, s'ha previst que al setembre es duguin a terme diverses reunions presencials arreu del territori, precisament per tenir en compte i incorporar al nou Pla Estratègic també la mirada territorial.

Amb aquest procés es busca assolir encara més el màxim consens perquè el COPLEFC sigui el que el col·lectiu  col·legial vulgui que sigui, per bé que regit, tal com ha afirmat Pere Manuel  quan ha convingut en un "Col·legi fort, escoltat, respectat i viu". Així mateix, amb aquesta participació es proposa una manera senzilla de fer COPLEFC i alhora de ser COPLEFC: participant i involucrant-se en la vida del Col·legi i, al capdavall, en la vida de la professió.

Respon l'enquesta des d'aquí: enllaç.

T'ocuparà menys de 3 minuts!
PlaEstratgic-2024-2027.png (45 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.