Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Perfil sobre assessoria de carrera esportiva

El COPLEFC Aula proposa una formació amb l'Institut de Recerca de l'Esport de la UAB, el CAR i l'INEFC

La gestió ja fa anys que també figura com una de les sortides laborals dels professionals educadors físics esportius, un àmbit en què l'actualització és molt necessària, per això des del COPLEFC Aula es col·labora en una formació amb l'INEFC, el CAR i Esportcat, així com l'Institut de Recerca de l'Esport de la UAB, i s'ha organitzat una sessió adreçada a la professionalització de la gestió esportiva d'alt rendiment, en què es combina teoria i pràctica, gràcies a un aprenentatge experiencial, perquè permet conèixer el treball que es du a terme ara mateix en centres i clubs esportius on es treballa amb les premisses del rendiment.

La sessió tindrà com a ponents, els doctors Miquel Torregrossa, catedràtic de Psicologia de l'Esport de la UAB, i Susana Regüela, cap de la Unitat d'Acompanyament a l'Esportista del CAR Sant Cugat del Vallès, i s'oferirà per la plataforma Zoom el proper dimarts, 11 de juny, a les 13.00 hores (inscripció, amb recepció una hora abans de la sessió de l'enllaç corresponent). Igualment, estarà disponible posteriorment al canal de YouTube del COPLEFC 

Una vegada més, aquesta és una activitat gratuïta, però cal inscripció prèvia. 

Sobre les institucions col·laboradores

L'Institut de Recerca de l'Esport (IRE-UAB) va ser creat l'any 2020 i està especialitzat en l'esport, amb iniciatives pròpiament  de recerca, però també formació i transferència de coneixement en matèria d'esport. Compta amb un equip format per personal investigador sènior, personal investigador en formació, personal acadèmic col·laborador i personal de suport a la recerca.

Si vols conèixer l'IRE-UAB més a fons, pots for-ho des d'aquí.

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès (CAR) és el centre internacional de suport i formació d'esportistes d'alt nivell amb l'optimització de recursos de la màxima qualitat tècnica i científica per oferir serveis als esportistes, a les empreses i facilita a les seves instal·lacions concentracions i estades d'equips i esportistes individuals.

Pots visitar virtualment el CAR des d'aquí.

L'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) és col·laborador institucional del COPLEFC i s'hi manté una llarga i estreta relació.
Pots conèixer tots els detalls de l'INEFC des d'aquí.

Inscriu-te a la sessió: inscripció
(24-06-11)CarreraEsportiva.png (527 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.