Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Nou Pla Estratègic 2024-2027

El COPLEFC comença a elaborar un nou Plau Estratègic, per actualitzar el camí emprès el 2016

La Junta que encapçala Pere Manuel i Gutiérrez (col. 8570) com a president des del 2016 sempre ha treballat amb un full de ruta com a eina de suport, perquè s'hi estableixen els objectius generals i específics que cal anar assolint. La virtut del Pla Estratègic queda avalada per tota la reflexió aprofundida sobre l'organització que suposa i sobre com projectar-la cap al futur. A més a més, esdevé un document de transparència necessari, perquè tothom que formi part del Col·legi pugui saber quines són les fites consensuades i les actuacions proposades per arribar-hi.

Val a dir que inicialment hi havia previst un Pla Estratègic molt dilatat en el temps, que abastava el període 2016-2024 (enllaç), per bé que aviat va quedar clar que l'eina i els continguts s'havien de limitar per anar-se adaptant més ràpidament als canvis professionals i de l'entorn que s'anessin produint; per això es va limitar al període 2016-2019 i, coincidint amb un nou mandat de la Junta, es va revisar per als anys 2020-2023. Aquest és el Pla Estratègic vigent que cal renovar, per a la qual cosa s'ha traslladat al conjunt dels membres del COPLEFC la possibilitat de participar-hi. Una possibilitat que des d'aquest canal web també es vol recordar, perquè  sens dubte, aquest procés de construcció del futur és un dels exercicis més importants que tenim com a organització, i per això ens proposem recollir coneixement, sensibilitats i informació que siguin de la màxima vàlua.

Cal comptar amb el màxim de visions analítiques i obertes que facilitin la reflexió i facin aportacions enriquidores sobre els reptes potencials que el COPLEFC hauria d'assolir com a corporació.  

Per poder fer-ho possible, s'ha facilitat aquest qüestionari, que cal respondre abans del 14 de maig.

Pots consultar l'antic Pla Estratègic aquí.

PlaEstratgic-2024-2027.png (45 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.